Postavke
kolačića

Obrtnička komora poziva obrtnike na Sajam obrtništva

U organizaciji Ličko-senjske županije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i
održivog razvoja i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije po prvi puta održati će se „Sajam poduzetništva Ličko senjske županije“. Sajam će se održati 05. srpnja u Kulturno informativnom centru u Gospiću u vremenu od 09:30 do 14:30 sati.
Sajam poduzetništva organizira se u suradnji s HAMAG-BICRO, Europskom poduzetničkom mrežom (EEN) i Razvojnim centrom Ličko-senjske županije. Na Sajmu će se kroz dva Okrugla stola govoriti o institucionalnim potporama i financijskim potporama malom gospodarstvu od strane potpornih institucija koje djeluju na prostoru Ličko-senjske županije, a kroz primjere dobre prakse prikazati pozitivne strane aktivnog poduzetništva. Sajam, osim što će biti mjesto poslovnih susreta biti će i prilika obrtnicima da se informiraju o širokoj lepezi usluga od strane prisutnih institucija kroz info pultove koji će se upriličiti po završetku Okruglih stolova u atriju Kulturno informativnog centra.
Obrtnička komora Ličko-senjske županije poziva obrtnike s područja Ličko-senjske županije da posjete Sajam poduzetništva Ličko-senjske županije, ističu u Udruženju obrtnika Ličko senjske županije.

Podijelite sadržaj
Play Video

Oxygene na Majstorskoj cesta

Postani dio čarolije satkane od moćnog Velebita, sjena Tulovih greda, zvjezdanog neba, fantastičnih glazbenika i vrhunskog JMJ Oxygene repertoara. Povijesna Majstorska cesta domaćin je nesvakidašnjeg  glazbenog performansa u nedjelju, 1.9.2024.

Podijelite sadržaj

Kino na otvorenom u Mušaluku

Ako još niste sebi priuštili ovaj filmski doživljaj na svježem zraku i pod vedrim nebom svakako se pridružite ovog petka, 19.07. i otkrite što rade

Podijelite sadržaj

Putujuće VR KINO Davora Rostuhara u Gospiću

Poznati hrvatski pustolov, multimedijalni pripovjedač i putopisac Davor Rostuhar održao je sinoć u Kic-u Gospić odlično multimedijalno predavanje kojim je ujedno predstavio najnoviji projekt –

Podijelite sadržaj
Play Video