Postavke
kolačića

OD IZDAJNIKA DO SAVEZNIKA Da li ovaj čovjek odrađuje prljave poslove za Darka Milinovića ?

Ne stišavaju se reakcije javnosti na vijest  da je  Darko  Milinović, ličko  senjski  župan  za  v.d. pročelnika  Upravnog  odjela  za graditeljstvo  Ličko  senjske  županije  prije nekoliko dana imenovao Marija  Barkovića, dipl. ing., koji je unaprijeđen sa  voditelja ispostave Upravnog odjela za graditeljstvo grada Otočca.

OD IZDAJNIKA DO SAVEZNIKA

Barković se vodi kao član HDZ-a, pa mnogima imenovanje i unapređenje u predvečerje lokalnih izbora otvara mnoga pitanja i glavno pitanje, da li Barković odrađuje prljave poslove za Milinovića, koga je svojevremeno prema tvrdnjama samog Barkovića,Milinović nazvao izdajnikom, no u izdajniku je Milinovića 10 godina poslije našao saveznika i osobu za koju u HDZ-u sumnjaju da odrađuje prljave poslove za Milinovića. Još više žesti članove HDZ-a da je Barkovića još prije imenovao Milinović za predsjednika Upravnog vijeća   svih domova za starije i nemoćne u Ličko senjskoj županiji, točnije u Gospiću, Otočcu, Udbini, što se vješto skrivalo i prošlo ispod radara. Prema dostupnim informacijama uz Marija Barkovića posljednjih mjeseci kao predsjednika Upravnog vijeća Domova za starije i nemoćne i ravnatelja Doma u Gospiću Ivana Bronzovića upiru prstom da odrađuju prljave poslove za Milinovića na način da već mjesecima u tri ustanove vrše pritiske na zaposlenike da se isčlane iz HDZ-a, na što su neki pod pritiskom i pali.

TANDEM BARKOVIĆ-BRONZOVIĆ

Pošto je Milinovićev vozač donio u središnjicu stranke HDZ-a u Zagreb spisak članova HDZ-a iz Ličko senjske županije koji su odlučili napustiti stranku, vrlo brzo će se otkriti koliko su posla Barković i Bronzović napravili u staračkim domovima , a ostala je i tajna jesu li na tome spisku sami Barković i Bronzović ili su oni ostali u stranci kao spavači. Prema neslužbenim informacijama nakon odrađivanja posla oko osipanja članstva HDZ-a u staračkim domovima plan je bio da ravnatelj Bronzović i predsjednik Upravnog vijeća domova Mario Barković odrade u domovima među zaposlenicima i štićenicima lokalne izbore. Vijest oko slučaja Barković glavna je tema u Otočcu, gdje je Barković bio HDZ-ov gradonačelnik, i što se radi o uglednom članu stranke za koga bi se uskoro trebalo dokazati dali je rušio ugled stranke, a samo imenovanje za v.d pročelnika ličko senjske županije kao člana HDZ-a baca sumnje u prljave poslove.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video