Odlazi i kuma Maja, BORAC na izbornim kutijama

Maja Strilić dugovječna direktorica TZ Gospić i najpoznatiji borac na izbornim kutijama svrgnutog političkog gubernatora od milja zvana kuma Maja odlazi sa mjesta direktorice Turističke zajednice grada Gospića.

OSTALA VJERNA KUMU

Mnogi tvrde da je Strilić nikada ne bi postala prva turistička dama Gospića da nije bilo kumovanja sa svrgnutim političkim gubernatorom Darkom Milinovićem koji je usred svoje velike političke moći pomogao da Maja Strilić postane praktično sa ceste direktorica. Koliko se turizam razvio u Gospiću svjedoči da je za razliku od mnogih drugih turističkih zajednica TZ Gospić i dalje živi parazitski, točnije na grbači je gradskog proračuna, pa po toj logici svatko može biti direktor TZ Gospić.

BORAC NA IZBORNIM KUTIJAMA

Nakon političkog svrgnuća političkog gubernatora još uvijek aktualna direktorica TZ Gospić za razliku od drugih ostala je uz bok svome kumu, što mnogi cijene, pa je kuma Maja svjesna da nakon što je pao politički Gubernator da je svjesna da odlazi sa važnog mjesta u gradu na koju je funkciju došla kumstvom koje više posve je sigurno ne pali u Gospiću.

Kuma Maja je i na posljednjim lokalnim izborima bila najveći borac za kutije za svoga kuma i bila jedna od onih koji su do zadnjeg dana vjerovala da građani svome kumu neće dati crveni karton. U Gospiću kruže neslužbene priče nakon pada političke gubernije da je Strilić danima plakala, sa razlogom jer mnogi su uvjerenja da nije bilo moćnog kuma da nikada ne bi postala direktorica posebno ne turizma. Njeno se ime spominjalo i među osobama koje su snimili izborne liste u Gospiću kako bi se doznalo tko u prvom krugu izbora nije glasao za svrgnutog političkog gubernatora.

Strilić je bila jedina direktorica Turističkih zajednica u Hrvatskoj koja je dokazani borac na izbornim kutijama.

Podijelite sadržaj