Postavke
kolačića

Održan 39. Plitvički maraton

39. Plitvički maraton, kao dio ponude sportsko-rekreacijskog turizma ovog kraja, tradicionalno se održao prvi vikend u lipnju. Organizator je Atletski klub Plitvice, a generalni pokrovitelj Javna ustanova Nacionalni park Plitvička jezera. Kao generalni pokrovitelj ovog spektakularnog događaja, Nacionalni park Plitvička jezera ne samo što je otvorio svoja vrata prekrasne prirode trkačima iz cijelog svijeta, već se i istaknula važnost očuvanja prirodnih ljepota kroz sportsku aktivnost.

Plitvički maraton kao najstarija, najzelenija i najljepša hrvatska utrka iz godine u godinu privlači sve veći broj natjecatelja, a ove godine smo iznimno ponosni jer smo ugostili natjecatelje iz čak 47 država svijeta.

Hvala svima na sudjelovanju i podršci, a posebne čestitke upućujemo našim pobjednicima, koji su svojim izvanrednim performansama zaslužili mjesto na postolju. Ovi sportaši su pokazali da granice ne postoje i da je svaki kilometar prilika za novo postignuće. Njihova hrabrost, izdržljivost i strast prema trčanju inspiracija su za sve nas.

Više pogledajte na: https://np-plitvicka-jezera.hr/odrzan-39-plitvicki-maraton/

Podijelite sadržaj
Play Video

Rock spektakl u Novom Vinodolskom

Jedan od najslušanijih glazbenih sastava u Hrvatskoj privlači i oduševljava publiku svih dobnih uzrasta. Ako ste spremni za glazbeno putovanje prepuno emocija, energije i nezaboravnih

Podijelite sadržaj

TAKAV SAM Kace KRALJ “sukanja”

Karlo Starčević već godinama u javnom djelovanju često brka istinu i laži. Osobito od kada je postao gradonačelnik Gospića i dobio medijski prostor. Dokaz tome

Podijelite sadržaj
Play Video