Postavke
kolačića

[ODRŽANA 18. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE BRINJE]

U prostorijama Društveno – kulturnog centra jučer je održana je 18. po redu sjednica Općinskog vijeća Općine Brinje. Sjednica je protekla u radnom raspoloženju te se raspravljalo o 15 točaka dnevnog reda.

Sjednica je započela donošenjem Zaključka po Izvješću o radu Hrvatskog crvenog križa – Gradskog društva Otočac na području općine Brinje u 2023. godini te donošenjem zaključka po financijskom izvješću dječjeg vrtića „Tratinčica“ Brinje za 2023. godinu.

Najznačajnije točke dnevnog reda bile su donošenje izmjena i dopuna Proračuna Općine Brinje za 2024. godinu, donošenje Odluke o izmjeni Odluke izvršavanju Proračuna Općine Brinje za 2024. godine te donošenje izmjena i dopuna Programa javnih potreba Općine Brinje za 2024. godinu. Također razmatralo se o donošenju izmjena i dopuna Programa gradnje objekata komunalne infrastrukture na području Općine Brinje za razdoblje od 01. siječnja do 31. prosinca 2024. godine, donošenje izmjene Programa održavanja objekata komunalne infrastrukture s financijskim planom za 2024. godinu na području Općine Brinje, donošenje izmjena Programa utroška sredstva šumskog doprinosa za 2024. godinu.

Na sjednici se razmatralo o nizu točaka koje su bile planirane programom rada Općinskog vijeća za navedenu sjednicu te su po njima donesene odluke i zaključci. Sve odluke su jednoglasno donesene.

Podijelite sadržaj
Play Video

Foto natječaj (Ne)Obična bukva!!!

Obilježavanje 7. godišnjice uvrštenja bukovih šuma na UNESCO-ov Popis svjetske baštine – Foto natječaj (Ne)Obična bukva!!! Bukove šume Nacionalnog Parka Sjeverni Velebit ove godine obilježavaju

Podijelite sadržaj
Play Video