Održana sjednica Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije

Na sjednici je razmatrana analiza stanja sustava civilne zaštite Ličko-senjske županije za 2023. godinu te Plan razvoja sustava civilne zaštite za 2024. godinu s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje.

Na sjednici je zaključeno da su sve žurne službe organizirane u djelokrugu svoga rada što se moglo vidjeti i na pokazno-terenskoj vježbi “ĆOJLUK – LIKA 2023.” koja se održala 27. lipnja te na zajedničkoj vježbi „ŽELJAVA 2023.“, koja je organizirana 7. i 8. listopada u suradnji s Unsko-sanskim kantonom iz susjedne BIH.

Na sjednici se raspravljalo i o stanju i ocjeni spremnosti nadležnih službi i redovnih snaga sustava civilne zaštite za reagiranje i otklanjanje posljedica u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta tijekom zimskog perioda 2023./2024. godine, u kojoj raspravi su sudjelovali svi članovi stožera iz svog djelokruga rada, zaključivši da su sve žurne službe organizirane i spremne za intervencije u nadolazećem zimskom razdoblju.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

17. Humanitarna maškarana JOTA

Udruženje obrtnika Rijeke i VJ Primorski j.d.o.o. u suradnji s Rotary klubom Rijeka ponovno organiziraju dvije najfinije humanitarne akcije u sklopu Riječkog karnevala. U subotu

Podijelite sadržaj
Play Video