Oglasila se Općina Lovinac: hvala svima koji brinu za svako novo radno mjesto u našoj općini

Potaknuti člankom koji je objavljen na portalu Nacional 15. veljače u kojem se navodi kako otvaranje novih radnih mjesta u HEP-ovom Call centru u Lovincu služi za zapošljavanje kadrova koji su zadužili HDZ u lanjskoj kampanji za lokalne izbore i člancima na drugim internetskim portalima,  obraćamo se slijedećim priopćenjem.

Žalosni smo da dolazi do ovakvih negativnih vijesti i prepucavanja na račun otvaranja novih radnih mjesta u našoj općini.

Svako radno mjesto za našu općinu je od velike važnosti, a da ne govorimo o tome koliko nam znači otvaranje dvanaest radnih mjesta u našoj općini, koliko nam to znači za gospodarski i demografski oporavak, koliko obitelji će dobiti priliku za boljim sutra. Općina Lovinac je simbol ratnih stradanja u Ličko- senjskoj županiji, kao što je Vukovar simbol stradanja Republike Hrvatske.

 Dvanaest radnih mjesta koje HEP otvara u Lovincu nije nikakvo zbrinjavanje HDZ-ovaca već mogućnost zapošljavanja ljudi koji ovdje žive.

Zadovoljni smo s trenutnom politikom Ličko-senjske županije, Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske elektroprivrede zbog činjenice da se s ovakvim projektom radi na revitalizaciji gospodarski ugroženih sredina. Zahvalni smo na otvaranju novih radnih mjesta u Općini Lovinac, i želimo iskazati našu dobru volju i suradnju za sve buduće investitore koji su spremni uložiti u određeni sektor ili djelatnost na području općine koji će doprinijeti gospodarskom i demografskom razvoju općine, ističe u priopćenju Općina Lovinac i načelnik Ivica Miletić.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video