Postavke
kolačića

Općina Brinje postaje veliko gradilište

Nakon završenih radova na cestama u Lipicama u zaseocima Smolčići i Videnci, sada su u završnoj fazi radovi na više lokacija na cestama u Letincu, točnije u zaseoku Brkići i Rajkovići te cesta prema kapelici Svetog Duha i Svetog Roka. Stare postojeće ceste su proširene i nasipane te sada imaju novo ruho.

Paralelno su u tijeku radovi na stazi u groblju Stajnica. Nakon završetka radova u groblju Stajnica, započet će radovi na groblju u Križpolju.

Radovi na dječjem vrtiću „Tratinčica“ su u punom jeku. Trenutno su u tijeku zidarski radovi i možemo reći da sve ide prema planu.

U tijeku je izgradnja mini sportske dvorane u Križpolju. Isto tako u procesu izrade su troškovnici vezano za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta i sportske svlačionice u Brinju.

Trenutno je raspisan Javni poziv za izvođača radova na izgradnji Kulturno – informativnog centra u Jezeranama.

Načelnik Fumić naveo je kako ga iznimno vesele započeti radovi na području općine te da je zadovoljan sa svim do sada realiziranim radovima pri čemu je zahvalio svim izvođačima. Također je napomenuo da će se ovih dana pristupiti rekonstrukciji svih potrebitih cesta na području općine Brinje, kao i asfaltiranju najpotrebitijih cesta na području naše općine. Načelnik je naveo da će Općina Brinje uvijek nastojati osigurati što bolje uvjete za život svojih građana i pronalaziti rješenja kojima će se stvoriti bolji uvjeti za život u našoj općini.

+6

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video