Općina Lovinac neće žeđati

Vodovodno poduzeće Kaplja d.o.o. iz Lovinca prijavilo je projekt “Vodoopskrbni cjevovod Lovinac”, koji je odabran za financiranje.Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja odobrilo je bespovratno financiranje financijskim doprinosom iz Mehanizma za oporavak i otpornost u iznosu od 879.856,66 eura, što predstavlja 80% iznosa prihvatljivih izdataka projekta. Preostalih 20% iznosa prihvatljivih izdataka projekta osigurat će Hrvatske vode i Općina Lovinac s po 10% udjela.

Projekt obuhvaća izgradnju novog vodoopskrbnog cjevovoda od Lovinca do Gornje Ploče, nakon čega će se širiti sekundarna mreža u zaseoke Polje, Piplica, Parčići, Sekulići, Račići, Kik i druge. Općina Lovinac zahvaljuje Hrvatskoj vladi, Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja te Hrvatskim vodama na osiguranim sredstvima za ovaj projekt.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Brinje se sjeća najmilijih

Povodom blagdana Svih svetih, predstavnici Općine Brinje predvođeni općinskim načelnikom Zlatkom Fumićem polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odali su počast kod Centralnog križa u Brinju

Podijelite sadržaj
Play Video