Postavke
kolačića

OSTALE SU JEDINO VILE I SLABI POLITIČKI MIŠIĆI “Stranka” LIPO poslijeratnog ličkog političkog profitera se raspala

Stranka LIPO koju je poslijeratni lički politički profiter Darko Milinović osnovao nakon što je izbačen iz HDZ-a od prvog dana je bila umjetna politička tvorevina sastavljena od otpadnika HDZ-a koji nisu našli sunca po nebom vodeće političke stranke u Hrvatskoj.

Posljednji predsjednik Titove omladine u Gospiću osnovao je iz bunta nakon “autobus revolucije” sa dijelom povodljivih članova HDZ-a pokušavajući stvoriti lokalnu političku moć zasnovanu na igrama osjećaja lokalnih ljudi, i sa nekolicinom vladajući lokalnih političara poput bivših gradonačelnika Novalje i Otočca koji su dok je Milinović bio lički politički Gubernator bila njegova žestoka oproba.

Danas stranka LIPO koju je sve do jučer u javnosti Milinović prodavao kao političku snagu praktično ne postoji. Ne postoji još od onoga dana kada je lički poslijeratni politički profiter izgubio izbore za župana, što sličili kao nedavni snijeg u Lici kao posljednji trzaji zime. Pošto je Lika i Ličko senjska županija takva, nažalost neki će trpjeti što su ušli u avanturu svojim imenom, što je bio ulazak u autobus koji nikada nije znao kuda vozi. Bila je to obična lokalna prevara skupine ljudi.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video