Ostavština svrgnutog političkog gubernatora, rakova djeca, istrage, kriminal….

Sljedbenici političkog gubernatora Darka Milinovića nakon što je izgubio izbore razbježali su se kao rakova djeca. Rasulo. Vrag se voli družiti sa gubitnicima, jer svijet uvijek voli pobjednike.Svrgnuti politički gubernator na početku je ješkao pristaše da će se za četiri godine vratiti na velika vrata, u što nitko ne vjeruje jer gdje je proljeće 2025.godine, jer prije će u Lici roditi banane nego što će Milinović opet postati župan ili gradonačelnik Gospića. To je stvarnost i realnost.

To je gotova priča, jer stara voda nikada nije i neće pokrenuti novi mlin. Stoga sljedbenici svrgnutog političkog gubernatora vide da od Milinovićeva brašna nema kruha. Sam se svrgnuti Šerif Like počeo baviti sam sa sobom, pa kako neće pristaše po Ličko senjskoj županiji koji su fino nasjeli u kola lažnog spasitelja, koji je radio projekt da spasi sebe, a na kraju nije spasio niti sebe, niti druge koji su ga podržavali.

RAKOVA DJECA, ISTRAGE, KRIMINAL…….

Mnogi se zato sve više pitaju što je meni ovo trebalo ?. Najbolje se može vidjeti po zaposlenicima u Ličko senjskoj županiji koji više ne žele čuti za Milinovića, kao da je lanjski snijeg. Postalo je nepopularno spominjati ime političkog gubernatora, jer može samo štetiti. Jedino još ga se kao kroz lijepi san spominju oni koji su se okoristili i obogatili, “omastili brk” kroz gubernatorsku politiku, no i takvi vide da se na lijepim uspomenama dugo ne može živjeti, a takvi su potencijalni predmeti istraga o kriminalu jer svi su svjesni da moraju uslijediti istrage, jer gubitak izbora i silazak sa političkog trona ne znači da je završilo cijepljenje na mogući kriminal o kome se gotovo 20 godina priča i piše i čekaju se institucije da počnu raditi posao. Nakon pada političke gubernije sve se više spominju riječi reket, ucjene. Ima i jedno glavno pitanje van rakove djece kojim je modelom svrgnuti politički gubernator na lokalnim izborima 30.svibnja dobio preko 10 tisuća glasova u Ličko senjskoj županiji.

Podijelite sadržaj