Postavke
kolačića

Otočac bira mladost ili starost ?

Sutrašnjim predstavljanjem Edija Sladovića mladog HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Otočca, glavni grad Gacke doline je na prekretnici. 16.svibnja bira između otočke mladosti i starosti. Dok će jedini reći da mladi još trebaju čekati, drugi će reći da je krajnje vrijeme da stari odu, jer stara voda ne pokrene novi mlin.

Edi Sladović HDZ-ov je kandidat za novog gradonačelnika Otočca

Dosadašnja garnitura vlasti u Otočcu pokazala je što je znala, imala je i vremena i godina, dok nove generacije i mladost se treba dokazivati, a mnogi će sa pravom reći trebaju dobiti šansu, jer Otočac nije grad kojima će netko vladati dok ne umre. Za HDZ u Otočcu pohvalno je da je dao šansu mladima, što je budućnost grada koji je zahvaljujući istrošenim generacijama postao staromodan, grad koji je izgubio svoju dušu, industriju,institucije, ljude, pa veći angažman mladih ljudi u gradskoj politici budi nadu da Otočac okrene novu stranicu. Koliko su na to spremni građani, tek treba da se vidi.

Podijelite sadržaj

Što je MarsOvca?

Paška ovca jedna je posebna životinja, posebna ovca, možemo slobodno reći-ovca nad ovcama, MarsOvca koja je dokazala da se može živjeti na golom kamenu uživajući

Podijelite sadržaj
Play Video