Postavke
kolačića

Otočanka Jasna Orešković Brkljačić HDZ-ov kandidat za zamjenicu župana Ernesta Petrya

U Gospiću je održana sjednica Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije pod predsjedanjem predsjednika ŽO HDZ-a Marijana Kustića, kandidata za župana Ličko-senjske županije Ernesta Petryja i HDZ-ovih kandidata za gradonačelnike i načelnike općina u Ličko senjskoj županiji.


HDZ je donio važnu odluku da kandidatkinju za zamjenicu župana predložena je i jednoglasno potvrđena Jasna Orešković Brkljačić, struč.spec.oec. iz Otočca, voditeljica knjigovodstveno-računovodstvenih poslova Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću.Jasna Orešković Brkljačić rođena je Otočanka, iz ugledne obitelji udana i majka malodobnog djeteta.

Radi se o iznimno vrijednoj i stručnoj ženi s dugogodišnjim radnim iskustvom u ekonomskoj struci.

Nakon odabira nazočnima se s riječima zahvalnosti na ukazanom povjerenju obratila Jasna Orešković Brkljačić, a članovima ŽO HDZ-a obratio se i kandidat za župana Ernest Petry koji je najavio velebnu pobjedu HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji, priopćio je izborni Stožer HDZ-a Ličko senjske županije.

Podijelite sadržaj

Gacki sokoli pozvani na Državno prvenstvo u Poreč

Naši Gacki sokoli nastavljaju sa sportskim uspjesima. U petak su osigurali još jedan plasman na Državno prvenstvo školskih sportskih društava u Poreču. I djevojke i mladići dokazali su da im nema jačih u futsalu u Ličko-senjskoj županiji. Tako će

Podijelite sadržaj
Play Video