Postavke
kolačića

Otočki odbojkaši i odbojkašice sudjelovali na Državnom prvenstvu u Poreču

Od 24. do 26. travnja naši su odbojkaši i odbojkašice sudjelovali na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava u Poreču čiji je organizator Hrvatski školski sportski savez. Ovo natjecanje nije bilo samo prilika za pokazivanje sportskog talenta nego i za stvaranje nezaboravnih trenutaka zajedništva i poštovanja prema protivnicima.

Našu su ekipu, pored moje malenkosti, činili Matej MajerBorna OrlićLuka VukelićKarlo VukovićLuka ŽubrinićAntonio BićanićBorna DelačJosip JergovićIvan ŽubrinićMateo Dujmović i Milan Hodak. Odigrali smo dvije utakmice protiv Prve sušačke gimnazije u Rijeci i III. gimnazije Osijek. Iako smo ih, nažalost, završili porazima, ne možemo zanemariti činjenicu da smo pružili sve od sebe na terenu. Razlika u bodovima bila je minimalna, što svjedoči o našoj upornosti i trudu tijekom cijelog turnira.

Djevojke naše Škole, Alani DraženovićDarija KošćakAna PernarMelani PielićKarmen OreškovićMarta JergovićTina MandarićMihaela JurkovićDorotea Jurković-RajačićAna Podnar i Leonarda Šimatović također su se hrabro borile u grupi s Prirodoslovnom školom Vladimira Preloga iz Zagreba i Gimnazijom Karlovac. Iako su i one utakmice završile porazima, ostavile su srce na terenu. Njihova posvećenost i borbeni duh neka budu nadahnuće svima u našoj Školi.

Bez obzira na to što nismo ni jednu pobjedu odnijeli u našu Gacku dolinu, sa sigurnošću se možemo složiti da je iskustvo sudjelovanja na državnom natjecanju neprocjenjivo. Svi smo pokazali strast prema sportu i svoju predanost školi. Ovo natjecanje podsjeća da je sportski duh važan, ali je još važnije poštovanje, fair play i zajedništvo koje gradimo kroz sport.

Nadamo se da će ovo iskustvo služiti kao motivacija za buduće generacije odbojkaša i odbojkašica naše Škole. Čestitamo svim igračima i igračicama te mentorima Miloradu Mandariću i Milanu Rukavini na trudu i požrtvovnosti te se radujemo novim sportskim izazovima koji su pred nama.

Novinarska skupina

Luka Odorčić

2. a

Podijelite sadržaj
Play Video

“Brinjsko ljeto 2024”

Pridružite nam se ovoga ljeta na raznim događanjima tijekom srpnja, kolovoza i rujna u Brinju! Turistička zajednica Brinje po prvi puta je izradila QR kod

Podijelite sadržaj

Susret partnerskih škola u Senju

Održan je 1. susret tri partnerske škole koje sudjeluju u eksperimentalnom projektu Cjelodnevne škole(CDŠ), OŠ S. S. Kranjčevića Senj, OŠ Podolice iz Koprivnice i OŠ

Podijelite sadržaj
Play Video