Postavke
kolačića

Otočki srednjoškolci najbolji u županiji!

I ove su godine naši odbojkaši i odbojkašice pokazali da su najbolji u županiji. Obranili su titule prošlogodišnjih županijskih prvaka i prvakinja te se plasirali na državnu završnicu u Poreču koja će se odigrati u travnju, a do tada im preostaje još mnogo treninga s mentorima Milanom Rukavinom i Miloradom Mandarićem.

Vjerujemo i da je prepuna dvorana podrške razrednih kolega pridonijela dobrim rezultatima, ali svakako je u prvom planu njihov neosporan talent zbog kojeg im konkurencija nije mogla ništa. Bude li igra na državnom prvenstvu jednako dobra kao danas, naši mladići i djevojke mogli bi ostvariti zapažene rezultate.

Stoga čestitke Alani DraženovićMarti KostelacDariji KošćakAni PernarMelani PielićKarmen OreškovićMarti JergovićLeonardi RajačićTini MandarićMihaeli JurkovićDorotei Jurković-Rajačić i Ani Podnar te Mateju MajeruBorni OrlićuLuki OdorčićuLuki VukelićuKarlu VukovićuLuki ŽubrinićuAntoniju BićanićuLuki BronzovićuBorni DelačuJosipu JergovićuIvanu ŽubrinićuMateu DujmovićuIvici Hodaku i Milanu Hodaku na spektakularnim utakmicama koje su nam danas priuštili.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

U Udbini otvoren Srpski kulturni centar

SRPSKO narodno vijeće (SNV) svečano je otvorilo Srpski kulturni centar (SKC) Udbina, centralnu kulturnu (manjinsku) instituciju za taj dio Like, jedan od 40-tak sličnih projekata

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video