Postavke
kolačića

Otvorene su prijave za jubilarni 60. malonogometni turnir Tenis Senj

Malonogometni turnir Tenis Senj ove godine obilježava 60 godina postojanja. Tradicionalni i vrhunski popraćeni malonogometni turnir u slavljeničkom će se stilu održati od 29. svibnja do 3. lipnja.

Ekipe će ove godine na Tenisu igrati za izdašan nagradni fond od 10 tisuća eura. Prijave su otvorene i javiti se mogu ekipe u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji. Osim samih nogometnih utakmica, MNT Tenis će ponuditi i zabavne sadržaje za djecu i odrasle.

“Tenis ima veliku važnost za Senj, još uvijek je to događaj koji zanima većinom domaće ljude, koji razumiju i osjećaju senjsku sportsku tradiciju. Šezdeset godina održavanja turnira je puno i utakmice, potezi, ekipe i razne dogodovštine s Tenisa žive u sjećanjima Senjana i ostalih sudionika turnira. Dat ćemo sve od sebe kako bismo na dostojan način obilježili jednu ovako veliku obljetnicu”, rekao je uoči turnira Milan Martulaš, jedan od organizatora.

“Grad Senj ima bogatu povijest i tradiciju, koju moramo njegovati i cijeniti. Tenis je svakako važan dio senjske sportske povijesti i trudimo se ne samo održati turnir, već ga održati na visokoj organizacijskoj razini kakvu zaslužuje”, rekao je Željko Tomljanović Beli, član organizacijskog odbora turnira.

“Županija će uvijek poduprijeti projekte kao što je Tenis, turnir s velikom tradicijom, koji je jako dobro organiziran i privlači ekipe iz cijele Hrvatske, pa i iz susjednih država. I ove se godine nadamo velikom broju ekipa i, naravno, da će se gledatelji dobro provesti i zabaviti”, rekao je župan ličko-senjski Ernest Petry.

Više informacija o turniru možete pronaći na službenoj web i Facebook stranici. Seniorsku ekipu možete prijaviti na broj 095-393-8781 (Valentina), a veteransku na broj 091-903-3952 (Josip).

Podijelite sadržaj
Play Video

Velika pobjeda tigrova iz Otočca!

Prednatjecatelji su u 16. kolu ugostili NK Ogulin i nakon rezultatskog minusa u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu preokrenuli rezultat u svoju korist. Čestitke na

Podijelite sadržaj

Nacionalni park Sjeverni Velebit

Sezona posjećivanja u Parku započinje u petak, 05.04. Radno vrijeme ulaza na Babić Siči je od petka do nedjelje od 8 do 16 sati. Preko

Podijelite sadržaj
Play Video