Postavke
kolačića

TEŠKA VREMENA Ovi ljudi žive u strahu !

Predane su liste za lokalne izbore 16.svibnja u Ličko senjskoj županiji.

Predavanje kandidatura kandidata otkrilo je u kakvom raspoloženju kandidati čekaju lokalnu političku utakmicu.

Ima svega, neki kandidati idu u utakmicu da pobjede,a ako izgube neće svijet propasti, neki da se zabave, a neki igraju političku utakmicu života, ti već duže ne spavaju, a idući 15 dana do izbora biti će u misli Alana Forda, ako misliš pobijediti, ne smiješ izgubiti !.

Svijetla je najviše uperena prema ova tri politička lisca koji nakon niza izbora igraju na nadolazećim izborima na osjećaje birača, emocije kao forca opstanka na vlasti dojučerašnji ljutih političkih protivnika, neprijatelja danas političkih saveznika koje je na ovim izborima spojio čisti interes i platforma uvezivanja za političko preživljavanje.

Darko Milinović, Ante Dabo i Stjepan Kostelac iako glume opuštenost, kuhaju i žive u strahu, pa na politički poraz i crveni karton građana ne pomišljaju, jer poraz donosi ozbiljne probleme, ne zna se za koga veće, i sa aspekta što na izbore idu sa optužbama za umiješanost u ozbiljan kriminal.

Njihovi protukandidati takve brige ne more, pa Milinoviću, Dabi i Kostelcu svatko se vara da je lako, jer odlazak sa vlasti donosi u ulazak u službene papire, financijske transakcije kojih se opravdano najviše boje, jer tri politička lisca godinama su na vlasti, imaju novaca, pa su spoj vlasti i novaca proizvelo strah, zato ne čudi da Milinović, Dabo i Kostelac rade svašta da bi opstati, pobijedili. Tu nije glavno izlazak na izbore da se služi građanima, tu se radi o borbi za spašavanje. Koliko će uspjesti znati će se 16. svibnja, a mnogi opravdano kažu da iskusnim političkim mušketirima, premazanim svima mastima ne bi bili u koži.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video