Ovog vikenda 38.Plitvički maraton

38. Plitvički maraton održat će se ovog vikenda od 02. do 04. lipnja, a ove godine natjecatelji mogu birati između staze od 5 km, polumaratona (21 km) i maratona (42km). Plitvički maraton kao najstarija i najzelenija hrvatska utrka iz godine u godinu privlači sve veći broj natjecatelja, a ove godine očekuju se natjecatelji iz više od 40 zemalja.

Prvi Plitvički maraton održan je u listopadu 1981. godine na kojem je nastupilo 165 natjecatelja. Kako se vijest brzo proširila, svake godine je sudjelovalo sve više natjecatelja iz raznih zemalja.

Ovo je najstariji hrvatski maraton, a s obzirom na sve veću popularnost trčanja, utrka je u samom trkačkom vrhu, gdje i zaslužuje biti. Dakle, spakirajte tenisice i sudjelujte u najzelenijem maratonu u Hrvatskoj.

Više informacija na➡https://np-plitvicka-jezera.hr/plitvicki-maraton-maraton…/

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video