Pet genijalnih kuća za odmor u Lici

Ličke šume i planine, a posebno Plitvička jezera magični su u ovo doba godine. Pronašli smo pet genijalnih vila i ladanjskih kuća koje mogu biti vaša idealna vikend baza za obilazak divota Like, piše Tportal. Probrali smo ih iz bogate ponude Booking.coma. Sve kuće imaju neku posebnost, tako da ne sumnjamo da ćete pronaći nešto za sebe.

Vila Plitvice Sun, Udbina

Kuća je smještena na brdu s kojeg se pruža pogled na Krbavsko polje i Velebit. U njoj se nalaze tri spavaće sobe s king size krevetom, a svaka od njih ima kupaonicu. Uz to, na raspolaganju su još dvije kupaonice. Ima i dva bazena – unutarnji za protustrujno plivanje dok se u vrtu nalazi vanjski bazen. Kuća je idealna za do maksimalno 10 osoba.

Vila Dino Tin, Krasno Polje

Ima tri spavaće sobe, opremljenu kuhinju s hladnjakom i pećnicom, perilicu rublja i kupaonicu s tušem. U sklopu vile dostupne su hidromasažna kada i terasa. Gosti također mogu koristiti vanjski bazen i opremu za roštilj.

Snow Hill, Prijeboj

Vila ima tri spavaće sobe, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, perilicu rublja te dvije kupaonice s hidromasažnom kadom. Gosti mogu uživati u unutarnjem bazenu i vrtu te na terasi.

Ladanjska kuća Doliba, Mušaluk

Stipanov mlin, Plitvička jezera

Kuća se nalazi u mjestu Plitvički Ljeskovac u srcu Plitvičkih jezera. Ima tri spavaće sobe, dnevni boravak, opremljenu kuhinju s blagovaonicom te kupaonicu s tušem i perilicom rublja. Dvorištem kuće teče rječica, jedna od rijeka koje napajaju Plitvička jezera.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Likamvs

Muzej Like Gospić danas, 26.10. u 19,30 poziva sve zainteresirane na svečano predstavljanje časopisa Muzeja Like Gospić. Svečano predstavljanje časopisa održati će se u Malom

Podijelite sadržaj
Play Video