Petri se obratio građanima : nemam namjeru voditi kampanju kakvu vodi MilinovićNakon što je u proteklih 20 godina sustavno zapostavljao interese i dobrobit građana Ličko-senjske županije, dosadašnji župan nastavlja s istom praksom i u posljednjim tjednima uoči drugog kruga izbora.
Darko Milinović u nedostatku programa i projekata te svjestan izbornog poraza koji mu slijedi svu svoju energiju, umjesto na komunikaciju s biračima, usmjerava na stvaranje medijske predstave i neviđenog političkog cirkusa čega ne namjeravam biti dio. Uz navedeno, posljednjih dana svjedočimo nizu iznesenih laži, kleveta i ničim izazvanih napada na mene, moju obitelj i pokojnog oca od strane g. Milinovića te nemam namjeru svoje vrijeme i energiju trošiti na takav način komunikacije koji neće donijeti ništa dobrog za život naših sugrađana.
Od početka kampanje svakodnevno sam u komunikaciji s građanima diljem županije te sam usmjeren na predstavljanje programa i razgovor o konkretnim problemima s kojima se suočavaju naši sugrađani, a koji su rezultat 20-godišnje vladavine aktualnog župana. I svu svoju energiju u narednim danima namjeravam usmjeriti upravo tim aktivnostima, obilasku svih gradova i općina, u razgovoru s građanima kako bismo zajedno pokrenuli našu županiju. Uvjeren sam kako će sve to prepoznati i naši sugrađani 30. svibnja, kada će za župana odabrati osobu koja brine o njima, a ne osobu koja je unazadila našu županiju i želi od ovih izbora napraviti predstavu za javnost umjesto da se fokusira na to kako učiniti život svakog stanovnika Ličko-senjske županije boljim.


Kandidat HDZ-a za župana Ličko-senjske županije
Ernest Petry, mag. iur.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Valentinovo u KIC-u

Kako ne biste trebali previše razmišljati gdje izvesti svoje bolje polovice za Valentinovo, Kulturno informativni centar Lovinac Vam nudi rješenje! Pozivamo SVE željne dobre zabave

Podijelite sadržaj

„SENJSKI MUZIKANTI I BALI I KARNEVALI“  OTVORENJE – GRADSKA KNJIŽNICA SENJ-ČETVRTAK, 8. VELJAČE 2024. GODINE – 18 SATI Ove godine odlučili smo se za temu Senjski

Podijelite sadržaj
Play Video