Postavke
kolačića

Petry se sprda sa posljednjim predsjednikom Titove omladine u Gospiću, tko to tamo “peva” u praznom autobusu ?

Ernest Petry ličko senjski župan objavio je sadržaj na društvenim mrežama gdje se doslovno sprda sa posljednjim predsjednikom Titove omladine u Gospiću i poslijeratnim političkim profiterom Darkom Milinovićem i u prilog stavio stari autobus koji nizbrdicom juri u provaliju.

Mnogobrojne usijane glave ovih dana postaju sve žešće i žešće, piskaraju, komentiraju, debatiraju sami sa sobom, pišu i plasiraju raznorazne floskule kako bi pokušali na bilo koji način pridobiti po lički rečeno “zera mrvica” medijske pozornosti… 

Medijski prostor je u posljednje vrijeme kontaminiran ispraznim lupetanjima raznoraznih lupetala čija imena nisu dostojna ni spomena, a među prvacima se ističu nekadašnji SKOJ-evci i samozvani Dambo ratnici, koji se bez imalo srama usude izgovarati i omalovažavati predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića koji je u nekoliko godina više učinio za Ličko-senjsku županiju nego ta lupetala u svojih 20-ak godina vladanja, a da ne spominjemo doprinos jednog od ratnih zapovjednika iz Domovinskog rata, tri puta ranjavanog generala i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda. 

Ličanke i Ličani su uvijek bili ljudi tvrdog kova, odlučni i razboriti u svom hrvatstvu jer ih život kroz povijest nije mazio, ali ih je ujedno naučio da budu ponosne kćeri i sinovi dičnoga nam Velebita, a takvi ćemo i ostati. 

I baš zato i radi takvih, treba ustrajati na izvornim načelima, a tima i takvima lupetalima još jednom pokazati crveni karton. 

 Uspjesi naše županije polako, ali sigurno brišu tragove dugogodišnje devastacije ovih prostora, a jednako tako i uspomenu na postojanje samoprozvanih heroja. 

 To ih uznemiruje i baca u očaj, ali u konačnici priče bolje je da su oni očajni nego žitelji Ličko-senjske županije, napisao je Petry.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video