Postavke
kolačića

PEVEX podnio zahtjev za izgradnju trgovačkog centra u Gospiću

Prošlog tjedna trgovački lanac PEVEX podnio je zahtjev radi izdavanja građevinske dozvole za izgradnju trgovačkog centra u Gospiću na lokaciji u Budačkoj ulici.

Temeljem podnesenog zahtjeva, od strane nadležnog Gradskog odjela za prostorno uređenje i gradnju, upućen je poziv javnopravnim tijelima za dostavu potvrda na glavni projekt, slijedom čega se uskoro očekuje izdavanje građevinske dozvole i skorašnji početak izgradnje poslovne zgrade trgovačkog lanca u površini od približno 4.000 četvornih metara u kojemu će po završetku projekta biti zaposliti približno 50-ak osoba.

Podsjetimo, dana 30. siječnja ove godine, održan je radni sastanak u prostorijama Ličko-senjske županije na kojem su uz ličko-senjskog župana Petryja nazočili predsjednik Uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo, te član Uprave Ivan Jukić, kao i pomoćnik Uprave PEVEX-a za ekspanziju, izgradnju i održavanje Željko Mandić. 

Navedenom prigodom najavio se početak izgradnje trgovačkog centra, investicije vrijedne 7 milijuna eura, što će u konačnici rezultirati otvaranjem prve PEVEX trgovine u Ličko-senjskoj županiji.

Podijelite sadržaj
Play Video

Susret partnerskih škola u Senju

Održan je 1. susret tri partnerske škole koje sudjeluju u eksperimentalnom projektu Cjelodnevne škole(CDŠ), OŠ S. S. Kranjčevića Senj, OŠ Podolice iz Koprivnice i OŠ

Podijelite sadržaj

Kiša dobro došla !

Nakon paklenih vrućina u Liku je došla kiša i donijela osvježenje. Dok je zaustavila spremanje sijena i trave na ličkim poljima kiša je u pravo

Podijelite sadržaj
Play Video