Pisma čitatelja : Iz Ureda županije ljudima se prijeti

Poštovani mediji,

Suočen sam s neugodnim pritiscima i ucjenama od strane aktivista stranke LIPO (stranka Darka Milinovića) koji proteklih dana telefonski pozivaju ljude koji u nedjelju nisu izišli na izbore, pozivaju i ucjenjuju obitelji među kojima su pojedini i članove HDZ-a s napomenom da bi to bilo u interesu naše djece. Zgrožen sam takvim pozivima i ponašanjem.
Nažalost sam i sam primio ucjenjivački poziv i molim Vas da objavite ovo pismo, koje je u interesu svih stanovnika ove istrošene županije.
Molim da se nakon lokalnih izbora zatraži ispis poziva teleoperatera za sve fiksne brojeve iz ureda Županije Ličko-senjske jer se pozivi upućuju i sa tih brojeva. Nekoliko prijatelja i susjeda svjedočilo mi je o neugodnim pritiscima i ucjenama najnižih razina od strane aktivista strane LIPO, što samo svjedoči o panici i strahu koje preuzima stranku LIPO i njihovog vodu pa se krenulo sa očajničkim potezima na „sve ili ništa", ili po narodski rečeno „op il trop" metodama koje u sebi imaju poruku zastrašivanja.
Kako stvari stoje, izgleda je da je Darku Milinoviću sve teže biti originalan i nestaje mu ideja pa je zadnji adut krađa partijskog slogana Zorana Milanovića "Predsjednik s karakterom", mada sam jednom s djecom u Zagrebu posjetio McDonald's koji je u svojoj ponudi tada imao dnevni „happymeal" s igračkom na čijoj kutiji je  "Autići s karakterom". Darko Milinović se voli igrati „karaktera" – voli se vezati lancima, voziti skupe motore i županijske autiće, bildati mišiće u teretanama u želji da pokaže svoju moć koja mu se naglo istopila prije dvije godine.
Gdin. Darko Milinović je izgradio KARAKTER županijskim hrvatskim novcima na našim leđima i ne može nas više nitko ustrašiti niti ucijeniti, a svoje emocije i ekspresije neka usmjeri tješenju svojih posrnulih drugova diljem županije koji se još oporavljaju od nedjeljnog poraza na izborima.  
Dragi sugrađani, izađite na izbore 30. svibnja da prekinemo ovu agoniju ucjena, pritisaka i borbe jednog čovjeka koji na silu pokušava osvojiti još jedan mandat kako bi se poigravao našim životima, poslovima i sudbinom naše djece. 
Od jutros se priča proširila i na pritiske pojedinih vlasnika OPG-a, a ukoliko su informacije točne s istima se ozbiljno trebaju pozabaviti i službene institucije RH.
Imamo šansu i iskoristimo je.

Pozdrav svima.

Dopis šaljem anonimno, a nakon provedbe lokalnih izbora ću javno posvjedočiti sve navedeno, piše  čitatelj. 
Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video