Pisma čitatelja :Nastavlja se teror nad koreničkim roditeljima

Nakon drugog neuspješnog izbora ravnatelja u OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici, Pero Aračić putem svojeg portala Likaplus nastavlja terorizirati koreničku javnost svojim tekstovima prepunim dezinformacija. Opet nasrće na koreničke roditelje, članove Vijeća roditelja koje proziva da nisu poslušali glasove roditelja odnosno da skratimo-nisu (tajno!) glasovali za njegovu suprugu Draženu Aračić!

U 21. st. u hrvatskoj školi gospođa Dražena Aračić na roditeljskim sastancima neposredno prije glasovanja na sjednici Vijeća roditelja, provodila je protuzakonitu anonimnu anketu u kojoj je od roditelja tražila da joj odgovore je li zaslužila novi mandat ravnatelja? Rezultate ankete čitala je na roditeljskim sastancima te utvrđivala koliko je roditelja podržava. Na samoj sjednici Vijeća roditelja neposredno prije glasovanja, čitala je rezultate takozvane ankete, dovodeći roditelje u zabludu da moraju glasovati prema rezultatima ankete koju je ona provela na roditeljskim sastancima. Uvod u anketu na roditeljskim sastancima bilo je blaćenje prethodnog ravnatelja koji je prema njezinim tvrdnjama (bez ikakvih dokaza) krao novac od dječje prehrane, te je njezinim dolaskom u ustanovu „krađa” zaustavljena! Naravno, dok ona nije postala ravnatelj, škola u Korenici je bila zapuštena, u dvorani se osjećao miris vlage, Internet nije postojao… i tako ista priča non-stop, bez imalo srama i grižnje savjesti što je iznosila poluistine kako bi roditelje uvjerila da je ona jedina osoba koja može biti ravnatelj u osnovnoj školi u Korenici. Roditelji su joj inače trn u oku jer je nisu podržali ni u prvom, ni u drugom natječajnom postupku za izbor ravnatelja. Momentalno, na sve moguće perfidne načine kleveću i vrše pritiske na članove Vijeća roditelja.

S druge strane suprug, suspendirani teolog Pero Aračić vrši propagandu 24 sata dnevno na svojem portalu Likaplus veličajući „popularnu, omiljenu, uspješnu, bla,bla” ravnateljicu-vlastitu suprugu, optužuje članove SDSS-a u Korenici da im u OŠ u Korenici smeta novooslikani mural s likom dr. Franje Tuđmana i vodotornja u Vukovaru, a dotični nisu ni ušli u školu jer su na snazi epidemiološke mjere! Naime, mural u osnovnoj školi u Korenici osvanuo je nakon godišnjih odmora djelatnika, koliko je plaćen i iz kojih planiranih ili prenamijenjenih financijskih sredstava škole, nitko ne smije ni pitati jer bi mogao završiti u Bujici! (možda i doslovno)

Sotonistički i skandalozno!, piše Čitatelj.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video