Postavke
kolačića

PISMA ČITATELJA Pero smišlja opačine !

U tijeku je drugi natječajni postupak za izbor ravnatelja famozne OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici koju vodi „uspješna i omiljena”ravnateljica Dražena i njezin suprug Pero Aračić koji u školi ilegalno obitava noću, subotom i nedjeljom. Valjda tada čovjek u miru i tišini prekopava po arhivu i tajništvu, proučava službenu dokumentaciju, osobne dokumentacije djelatnika, prekopava po računalima djelatnika, piše čitatelj.

Također, u sitnim noćnim satima piše psihotične tekstove u kojima blati neistomišljenike, iznosi laži i bljuvotine. Putem svog portala Likaplus polupismeni novinarčić stalno izvještava o krađama u školi, navodi aktere krađe, a svi „akteri krađe” uredno zaposleni, samo on velika moralna veličina i „financijski spasitelj škole” suspendiran,  već pet godina sjedi kod kuće i smišlja opačine.

Svojedobno je pisao osmrtnicu HDZ-u Općine Plitvička Jezera, pa prije pet godina ucjenjivao HDZ da mora biti ravnatelj škole u Korenici, sada nema više čime ucjenjivati HDZ pa nasrće na koreničke roditelje!

U tijeku natječajnog postupka aktualna ravnateljica Aračić bjesomučno vodi kampanju na roditeljskim sastancima koji se ekspresno moraju održati ovaj tjedan jer sljedeći tjedan kreću sjednice za  izbor ravnatelja. Na svakom roditeljskom sastanku maltretira roditelje točkom dnevnog reda: obraćanje ravnateljice na kraju mandata u kojoj veliča svoje uspjehe izmišljajući da je školu zatekla u stanju raspadanja, pristup internetu nije ni postojao (osim što je slučajno informatička učionica s pristupom internetu postojala dok ona nije ni bila djelatnik škole, a postala je djelatnik škole kad ju je suprug Pero Aračić, tadašnji ravnatelj te iste škole zaposlio). Pretpostavljamo da bi škola vjerojatno prestala postojati ako ona ne bude izabrana za ravnateljicu u sljedećem mandatu jer od tih silnih samohvala nameće se takav zaključak. Međutim, ni to nije dovoljno- u koreničkoj osnovnoj školi pojavio se jedinstven fenomen do sada neviđen u hrvatskom obrazovnom sustavu- provođenje ankete na roditeljskim sastancima u kojima u tijeku natječajnog postupka ravnateljica Aračić (i sama kandidat za ravnatelja) zloupotrebljava svoj položaj te roditelje prisiljava da sudjeluju u protuzakonitoj anonimnoj anketi u kojoj se trebaju ocijeniti njezin rad u sadašnjem mandatu ravnatelja te napisati zaslužuje li novi mandat!!

„Rezultate” protuzakonite ankete očekujemo, najranije u ponedjeljak, a najkasnije u utorak na portalu Likaplus (moramo ipak dati vremena novinarčiću teologu da osmisli nove dezinformacije te obavijesti roditelje o „krađama u školi”- samo, zaboravio je ispripovijedati onaj dio kad je od bivšeg računovođe, piše čitatelj.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video