PISMA ČITATELJA Zloupotrijebio županiju?

Zloupotrijebio županiju?
Milinović službenog vozača županije o trošku poreznih obveznika šalje u Zagreb da obavlja poslove za njegovu stranku LIPO


Nakon što je se u medijima pohvalio “hrpom” ispisnica Ličana iz HDZ-a za koje se na kraju ispostavilo da ih je u TO HDZ Gospića ravno 159, Ličko-senjski župan Darko Milinović “zaboravio” je napomenuti da je 24. 02. 2021. (srijeda) poslao službenog vozača županije u vrijeme radnog vremena i u službenom autu županije (što sve plaćaju porezni obveznici i za što su vozaču isplaćena i plaća i dnevnica) da ispisnice iz HDZ-a odnese u središnjicu stranke u Zagreb, za što postoji evidencija u središnjici HDZ-a jer se osoba koja je predala ispisnice morala legitimirati.

Budući da lokalni mediji već danima prozivaju župana Milinovića za uzurpaciju i zloupotrebu županije kao institucije te županijskih službi i prostora za potrebe djelovanje njegove stranke LIPO opravdano je postaviti pitanje hoće li župan Milinović odgovarati i zašto protuzakonito koristi resurse županije u svrhu svoje stranke?

O svemu se sinoć očitovao i predsjednik Temeljne organizacije HDZ-a Gospića Joso Živković – Bato koji je u priopćenju naveo “ HDZ-a grada Gospića, kao ozbiljna stranka i organizacija, dužna je postupiti po zaprimljenim zahtjevima za brisanje iz članstva, koje je službeni vozač Župana Ličko-senjske županije g. Darka Milinovića predao u središnjicu stranke u Zagrebu”, piše Čitatelj.

Podijelite sadržaj