Postavke
kolačića

PITANJE Zašto se lipo do kraja ne istraži kriminal u Otočcu ?

Je li novi gradonačelnik Otočca uskratio da ga pitaju vijećnici na sjednicama gradskog vijeća zasjenilo ono glavno pitanje, zašto se do kraja ne istraži kriminal koji se posljednjih godina događao u Otočcu koji je postao “grad slučaj” ?.

To pitanje je puno važnije hoće li bivši gradonačelnik moći postaviti pitanje novom mladom gradonačelniku i to na sjednicama gradskog vijeća.

Da nije bilo kriminala ne bi došlo do smjene vlasti u Otočcu, jer građani kao primjerice u Gospiću nagrađuju one koji rade za javno dobro, no u Otočcu građani su umjesto nagrade kaznili bivšu Vlast koja nije uspjela “prodati” svoje poštenje građanima, točnije uvozno smeće.

U Otočcu se posljednjih godina valjao nepotizam i dinastija. Zato je i došlo do smjene vlasti.

DOKLE SE STIGLO SA ISTRAGAMA O KRIMINALU ?

Pitanje je dokle su institucije došle sa istragama od zbrinjavanja tuđeg smeća do brojnih milijunskih pajadaških građevinskih poslova u gradu koji su financirani iz gradskog proračuna, do u Hrvatskoj neviđene obiteljske dinastije koja živjela na grbači grada, točnije građana, poreznih obveznika.

Napadi na novog gradonačelnika Otočca slični su, gotovo identični onima sa promjenom vlasti prije nešto više od četiri godine u Gospiću kada su pojednici izgubili Pin gradskog bankomata i kada su presječene žice dotoka gradskog novca i dobivanja unosnih milijunskih poslova koji su se temelji na famoznoj Javnoj nabavi čemu je dokaz svježi slučaj iz Gospića gdje je Grad obične žarulje plaćao kao drago kamenje.

To je najveći problem i u Otočcu, jer da je novi gradonačelnik Otočca Goran Bukovac nastavio gdje je prethodni Stjepan Stipa Kostelac stao, Gacka bi u tom koritu nastavila teći tamo gdje je tekla.

No, čini se da su se vodotoci u Otočcu promijenili i da je u Otočcu preko noći smeća manje nego što je bilo tko očekivao.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video