Postavke
kolačića

Plenković: Hrvati vide naša postignuća, vide rezultate!

Andrej Plenković iz Istre: Milanović? Na kršitelja Ustava koji se kukavički skriva iza titule predsjednika Republike Hrvatske neću se osvrtati. Komentirat ću ga ako se ohrabri i podnese ostavku. Odgoda nehitnih operacija i pregleda u bolnicama 17. travnja? To biste morali pitati onog koji je odabrao srijedu za dan izbori 2024.

Crobarometar? Očekivano. Hrvatska je danas bolja, sigurnija zemlja – čvrsto u jezgri EU integracija. S druge strane, oporba se svela na šuplju priču, a kršitelj Ustava im je dodatno odmogao svojom vulgarnošću i divljaštvom. Ljudi to ne vole. Vole stabilnost, normalni život, sigurnost mir.

Plenković je posjetio Primorsko-goransku i Istarsku županiju. Sudjelovao je na 2 otvorenja – Dentalnog laboratorija poliklinike Rident u Kastvu, najvećeg u ovom dijelu Europe, te proširene ribarske luke Santa Marina u Općini Tar Vabriga.

Idemo po treći mandat!

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskrs na Rivijeri Crikvenica

Opušten ambijent uz more, toplo proljetno sunce, neodoljivi mirisi i boje prirode koja se budi, ugodno društvo i dašak tradicije formula su za sjajan provod. 30.

Podijelite sadržaj

Župa Presvetog Trojstva Otočac

Jučer se u Župi Presvetog Trojstva Otočca održao drugi dan duhovne obnove. Okupio se veliki broj vjernika. Vjernici su posjetili i starački dom, a danas

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video