Postavke
kolačića

Plenković u Gospić došao podržati kandidate, doći ću sa vama proslaviti pobjedu

Predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenković, s najbližim suradnicima, i ministrima branitelja Tomom Medvedom i prometa Olegom Butkovićem danas se na glavnom gradskom trgu u Gospiću družio sa kandidatima HDZ-a u drugom krugu izbora, i onim koji su već pobijedili u gradovima i općinama, te članovima i simpatizerima stranke. Dobro rasoloženi Plenković je rekao da je došao u Gospić dati podršku HDZ-ovim kandidatima u drugom krugu predvođeni kandidatom za župana Ernestom Petrijem vjerujući u njihovu pobjedu, koja kako je rekao pobjeda Ličko senjske županije kojoj će u Vladi na kojoj je on na čelu imati otvorena vrata.

Očekujem da u godinama koje su pred nama iduće tri godine nastavimo s kvalitetnom suradnjom i da osiguramo više prihoda. Za ovo područje osigurali smo povećanje prihoda za 37 posto, Ličko-senjsku županiju i gradove i općine, dogovorili smo do sada 1,6 milijardu kuna projekata iz europskih fondova, za ove kovid krize isplaćeno je 75 milijuna kuna za 4500 radnika na području županije. Ličko-senjska županija se uklapa u planove Vlade za ovaj dio Hrvatske u Dalmatinskoj zagori, Gorskom kotaru i na Banovini, rekao je dobro raspoloženi Plenković koji obećao da će doći proslaviti pobjedu, a u Gospiću se zadržao duže nego što je planirao ispraćen pljeskom i velikim brojem fotografija.

Podijelite sadržaj
Play Video

Perušić kao nečije “dvorište”!

Ako se nečim Perušić može slobodno hvaliti onda je to uređenost svoga centra. Vrijedni perušićki komunalci stalno čiste i uređuju “srce” mjesta. Uređenost primjećuju prolaznici

Podijelite sadržaj
Play Video