Postavke
kolačića

Plitvička jezera na popisu nevjerojatnih mjesta za posjetiti ovog ljeta

Jedna od najvećih niskotarifnih zrakoplovnih tvrtki, irski Ryanair na svojim službenim stranicama naveo je Nacionalni park Plitvička jezera, kao jednu od turističkih destinacija, koja se ne smije zaobići. Točnije, Ryanair je Plitvička jezera uvrstio na popis 12 nevjerojatnih mjesta za posjetiti ovog ljeta.

Na stranicama Ryanaira turisti mogu pronaći puno zanimljivih informacija ponajviše o europskim destinacijama. Često se objavljuju priče i blogovi u kojima svojim čitateljima nude prijedloge za putovanja i ističu ljepote europskih destinacija. Tako je i u ovom članku odabrano 12 najljepših europskih znamenitosti, toliko zapanjujućih da ćete poželjeti rezervirati ljetne praznike upravo sada.

plitvička jezera ryanair
Foto: Nacionalni park Plitvička jezera

Plitvička jezera, kako se navodi u članku, nalik su vlastitom raju u Europi sa 16 zapanjujuće lijepih jezera koja se prelijevaju jedno u drugo kroz mrežu kaskadnih slapova preko brana od vapnenca, okruženi kilometrima prekrasnog šumovitog krajolika. Ryanair svojim čitateljima poručuje kako će do Plitvičkih jezera doći za manje od dva sata iz Rijeke ili Zadra i vjerojatno nikada neće htjeti otići.

Uz Plitvička jezera na popisu Ryanair-a su se još našli: selo Cofete na Kanarskim otocima, jezero The Blue Hole na Malti, jezero Sete Cidades u Portugalu, Nacionalni park Cinque Terre u Italiji, otok Formentera u Španjolskoj, selo Oia na otoku Santorini u Grčkoj, Trolltunga u Norveškoj, Kotor u Crnoj Gori, selo Lauterbrunnen u Švicarskoj, Litice Mohera u Irskoj i plaža La Pelosa na Sardiniji.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video