Plitvička jezera nude studentima sezonski posao

Dragi studenti,

pozivamo vas da se pridružite našem timu u Nacionalnom parku Plitvička jezera i postanete dio jednog od najljepših prirodnih bisera svijeta. Ako želite raditi u okruženju netaknute prirode, upoznati nove ljude i stjecati neprocjenjivo iskustvo, ovo je prilika koju ne smijete propustiti!

Plitvička jezera najposjećeniji su nacionalni park u Hrvatskoj, s prekrasnim slapovima, jezerima i šumama koje oduzimaju dah. Oduševite se ljepotom prirode dok radite i pružite nezaboravno iskustvo posjetiteljima iz cijelog svijeta.

Tražimo punoljetne studente (M/Ž), energične, motivirane i odgovorne, koji su spremni pružiti izvrsnu uslugu posjetiteljima Nacionalnog parka Plitvička jezera na sljedećim poslovima:

  1. Informiranje posjetitelja: Budite prva točka kontakta za posjetitelje, pružite im korisne informacije i pomoć te ih uputite na najbolje staze i lokacije unutar parka
  2. Jednostavni poslovi u ugostiteljstvu i hotelijerstvu: pomoć u hotelima, kampovima i restoranima Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Prijavite se odmah i iskoristite ovu izvanrednu priliku za osobni razvoj u jednom od najljepših prirodnih okruženja na svijetu. Nudimo vam:

  1. Mogućnost smještaja
  2. Naknadu za prehranu
  3. Satnica: 5 EUR (37,67 kn)* (uvećanje na rad blagdanom i nedjeljom)
  4. Sanitarne dokumente
  5. Neprocjenjivo iskustvo: Radite u jedinstvenom okruženju prirode koje će vam pružiti nezaboravne trenutke i uspomene
  6. Razvoj vještina: Stjecanje vrijednih komunikacijskih, timskih i organizacijskih vještina koje će vam biti korisne tijekom studija i karijere

Ne propustite ovu priliku da se povežete s prirodom, steknete neprocjenjivo iskustvo i postanete dio našeg tima studenata. Pošaljite svoju prijavu već danas i započnite svoju nezaboravnu avanturu u Plitvičkim jezerima!

POČETAK RADA: ODMAH, kroz cijelu turističku sezonu, ugovor preko studentskog servisa.

Prijavite se

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video