Postavke
kolačića

Počeli radovi na dogradnji Osnovne škole “Dr. Franjo Tuđman” u Korenici

Povodom početka radova na dogradnji Osnovne škole “Dr. Franjo Tuđman” u Korenici, danas su gradilište obišli ličko-senjski župan Ernest Petry u pratnji načelnika Općine Plitvička Jezera Ante Kovača i ravnateljice škole Dražene Aračić.

Dogradnjom škole s približno 600 m2 novih prostorija, osigurat će se za sve učenike mogućnost pogađanja jednosmjenske nastave, a sve na način da će se izgraditi šest novih učionica s popratnim prostorijama.

Ukupna vrijednost investicije iznosi 1.2 milijuna eura, za što su sredstva osigurana od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU putem Programa “Lika” te iz proračuna Općine Plitvička Jezera u približno srazmjernim iznosima.

Nakon završetka građevinskih radova slijedi opremanje školskih prostorija, a sve kako bi iste bile pripremljene za uporabu za školsku godinu 2025./2026.

Podijelite sadržaj
Play Video

Grad Gospić slavi Teslin rođendan

Grad Gospić, Turistička zajednica grada Gospića i Muzej Like pripremaju bogat program povodom obilježavanja rođendana slavnog izumitelja Nikole Tesle. Manifestacija pod nazivom “Tesla Power of

Podijelite sadržaj

Kino na otvorenom u romantičnom Brinju!

Srdačna komedija s dozom neobičnosti stiže u Brinje!  Iako komedija nije u cijelosti romantičnim štihom, ipak se izdvaja od većine, filmova koji imaju obraza sebe

Podijelite sadržaj
Play Video