Postavke
kolačića

Podjela svjedodžbi o završnom radu i nagrada odličnim učenicima u Srednjoj školi Otočac

Podjelom svjedodžbi o završnom radu možemo se službeno pohvaliti da smo obrazovali 21 ekonomista12 poslovnih tajnika16 šumarski tehničarašest automehaničarapet autoelektričara i šest elektromehaničara. No, ne samo to. S ponosom smo uručili nagrade učenicima koji su svih godina srednjoškolskog obrazovanja ostvarili odličan uspjeh i uzorno vladanje.

Učenike su pozdravili i zaželjeli im sve najbolje u poslovnom i privatnom životu ravnatelj Škole Ivan Vidmar, gradonačelnik Grada Otočca Goran Bukovac i predsjednik novog ogranka Matice hrvatske u Otočcu don Anđelko Zdeslav Kaćunko. Najuspješnije učenike za odličan uspjeh i uzorno vladanje nagradili su vrijednim knjigama, ali i novčanom nagradom od 100 eura. To su: Dominik DasovićMihaela DasovićNatalija JurkovićAnamarija KlobučarJulija Kostelac, Marija Mercedes KremaNika RajkovićMarija FurlanAnja VukmirovićLorena Rogić i Ivana Tomaić. Uz nagrade najboljima, učenicima strukovnih programa razrednici Silvija VašarevićIva AbramovićSlavica Francetić i Željko Škorić podijelili su svjedodžbe o završnom radu i zaželjeli im puno uspjeha u svijetu rada, a nekima i u akademskom klupama nakon položenih ispita državne mature.

Nema ponosnijih od nastavnika koji su ih podučavali za strukovna zanimanja i roditelja koji su ih podržavali na tom putu.

Autor: Gorana Mandarić

Podijelite sadržaj
Play Video

Tehnički pregled i registracija traktora

Stanica za tehnički pregled vozila Otočac obavještava građane s područja Općine Brinje da će se tehnički pregled, registracija traktora i njihovih priključnih vozila obavljati prema

Podijelite sadržaj

Radovi na području Melnica

Hrvatski operator prijenosnog sustava d.d., Zagreb, Kupska 4 (dalje u tekstu: HOPS) planira početkom srpnja 2024. godine, na lokaciji naselja Melnice na području Grada Senja,

Podijelite sadržaj
Play Video