POHVALNO Ličko senjska županija osigurala 17 stipendija za studente deficitnih zanimanja

Župan Ličko-senjske županije, Ernest Petry, raspisao je natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima deficitarnih zanimanja za akademsku godinu 2023./2024.

Pravo prijave na natječaj imaju studenti sveučilišnog diplomskog studija, sveučilišnog integriranog preddiplomskog i diplomskog studija (4., 5. i 6. godina studija) te specijalističkog diplomskog stručnog studija u Republici Hrvatskoj ili izvan Republike Hrvatske.

Natječaj se raspisuje za ukupno 17 stipendija u mjesečnom iznosu od 150,00 € u sljedećim područjima: medicina (2), farmacija (2), građevina (2), pravo (2), logopedija (2), matematika (1), fizika (1), kemija (1), socijalni rad (1), psihologija (1), veterina (1), medicinska biokemija (1).

Prijave na natječaj podnose se u roku od 15 dana od dana objave natječaja na sljedeću adresu: Ličko-senjska županija, Dr. Franje Tuđmana 4, 53000 Gospić, s naznakom „Prijava na natječaj za dodjelu stipendije – ne otvarati“. Prijave je također moguće predati osobno u pisarnici na navedenoj adresi.

Natječaj je objavljen danas, a više informacija dostupno je na službenoj mrežnoj stranici Županije.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj

110.godina Cerovačkih špilja

Prije 110 godina, na području južnog Velebita, otkrivene su Cerovačke špilje.Otkrivene su prilikom radova na izgradnji Ličke pruge koje je predvodio inženjer Nikola Turkalj. Park

Podijelite sadržaj
Play Video