Pokušaj da Maja Strilić ostane na čelu Turističke zajednice grada Gospića nije uspio

Turističko vijeće Turističke zajednice grada Gospića poništilo je raspisani Natječaj za izbor novog ravnatelja Turističke zajednice Gospić. Biti će raspisan novi, potvrđeno je iz grada Gospića. Prema dostupnim informacijama jedini kandidat koji je ispunjavao uvjete iz natječaja bila je dosadašnja dugovječna direktorica Maja Strilić koja na kraju nije izabrana, pa TZ Gospić još čeka novog direktora.

PALE MASKE !

Prema informacijama u “akciju” opstanka Strilić na čelu TZ Gospić uključio je kum od direktorice bivši župan Darko Milinović koji je bio lobista kod članova Turističkog vijeća da kuma i dalje ostane direktorica i tim pokaže svoj izgubljeni utjecaj. Kod nekih članova Turističkog vijeća je uspio, pa su tako članovi Vijeća vlasnik restorana Prašina Jure Mataija, umirovljeni poreznik Nikola Grbac i vlasnik Rizvan Citya Goran Šuper i vlasnik PUB-a u Gospiću Ico Kovačević digli ruku da Strilić ostane direktorica i ostane na čelu jedne od većih parazitskih ustanova u Gospiću koja godinama živi na grbači gradskog proračuna.

Tako su u Gospiću nastavile padati maske i na površinu isplivale “zasluge” prošlih vremena. Zanimljivo, da je za ostanak na čelu TZ Gospić na iznenađenje mnogi ugostitelj Ico Kovačević koji je godinama prije bio posve opravdano žestoki kritičar rada Turističke zajednice i same direktorice, no vremena su se naglo promijenila i Kovačević je okrenuo ploču gdje je Kovačević vidio potencijal u Milinovićevoj kumi. Upućeniji tvrde da je Milinović uključio u kampanju za ostanak “kume” na visokoj funkciji i pokušao neuspješno dokazati svoj utjecaj nakon političkog poraza prije godinu dana, no na kraju nije uspio, kao i prije pet godina kada Milinovićev favorit za ravnatelja NP Plitvička jezera bila upravo Strilić koja je godinama bila kumov “borac na izbornima kutijama”. Raspisani Javni natječaj za izbor čelne osobe na važnu funkciju otkrio je da repovi gubernije još žive u Gospiću.

Podijelite sadržaj