Postavke
kolačića

Politički “mrtvaci” u Otočcu napadaju novog gradonačelnika

Politički “mrtvaci” u Otočcu prevođeni bivšim gradonačelnikom Stjepanom Stipom Kostelcom krenuli su u napade na novog gradonačelnika u Otočcu Gorana Bukovca.

Ponestalo je “plijena”.

Čini se da propala politička garnitura koja je izgubila izbore nikako se ne može pomiriti da odlaskom sa vlasti i gubljenjem privilegija, privatnih interesa što su kaznili birači.

GRADONAČELNIK JE DOBRO NAPRAVIO KADA JE UKINUO AKTUALNI SAT

Sama politička platforma oko koje se okupljaju miriše na kriminal.

Društvo političkih gubitnika u Otočcu zasmetalo je da Goran Bukovac, gradonačelnik Grada Otočca je ukinuo aktualni sat što je dobar potez novog gradonačelnika, jer što bi to mogli pitati istrošeni otočki politički vlastodršci koji su iz vlasti prešli u oporbu.

Bukovac je prvi gradonačelnik koji je u trideset godina postojanja Gradskog vijeća u Otočcu ukinuo aktualni sat tako da vijećnici više nisu u mogućnosti postavljati pitanja gradonačelniku.

Aktualni sat bi možda imao smisla da pitanja postavljaju neki novi ljudi i traže riješenja za bolji Otočac , a ne istrošeni politički kadrovi koji nemaju što druge pitati, a posebno ne novog gradonačelnika koji je novi i koji iza sebe nema repova i kriminala.

Istrošeni politički kadrovi u Otočcu željni su sjednica uživo jer tvrde da su cijepljeni, i postavljaju pitanje čega se boji novi gradonačelnik. Umjesto famoznih aktualnih satova i tko se koga boji najozbiljnije je pitanje jesu li institucije istražile i dokle su stigle istrage o kriminalu u Otočcu koji je građane potaknulo na promjenu vlasti.Podijelite sadržaj
Play Video

Švica je sutra epicentar nogometa

Program povodom proslave švičkog zaštitnika sv. Ivana Krstitelja 24. lipnja 2024. godine je zaista šarolik i vrijedi posjetiti Švicu narednih dana. Sutra, nedjelja 23. lipnja

Podijelite sadržaj

Ukrajinka Taja i sladoled !

Vihor rata raselio je po svijetu mnoge Ukrajince. Dosta ih je našlo svoj “drugi doma” i u Lici. U Gospiću smo u poznatoj slastičarnici Specijal

Podijelite sadržaj
Play Video