Postavke
kolačića

Politički privjesak u Gospiću dobio potporu političkog “mrtvaca”

Anto Đapić, već odavno hrvatski politički mrtvac dao je podršku mladom demografu, novom političkom privjesku Darka Milinovića Nikoli Šimuniću. Nastavak je to prave sprdačine sa kandidaturom, jer politička snaga Đapića nekada se mjerila u čak 26 glasova koje je politički “mrtvac” dobio u Gospiću.

ZAMJENIK ODUŠEVLJEN

Nisam glasač u Gospiću, ali dajem potporu mladom Nikoli Šimuniću za ove izbore! Uvjeren sam da će dužnost gradonačelnika Gospića obnašati časno i pošteno, kao što su njegovi roditelji branili u ratu svoj i njegov Gospić! Pozivam poštovane biračice i birače Gospića, nadasve brojne moje pravaše, istinske pravaše da podupru ovog mladog čovjeka za dobrobit Gospića“!- poručio je Đapić.

Podrškom Đapića posebno je ponosan potpredsjednik gospićke stranke LIPO Ivica Kovačević Ico, zamjenika Šimunića koji svakodnevno radi na „urbanom “ profiliranju cijele kampanje Nikole Šimunića. Očekuje se da će Nikola Šimunić i Ico Kovačević, vratiti potporu političkom mrtvacu u još jednoj kandidaturi za osječkog gradonačelnika.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uspjesi su mnogobrojni i veliki!

Dosadašnja postignuća naše Vlade jamstvo su da ćemo ispuniti najave iz Izbornog programa ZaSveIzazove! Andrej Plenković: Uspjesi su veliki, mnogobrojni, opipljivi. I nije riječ samo

Podijelite sadržaj

Uskrsni odmor na Plitvičkim jezerima

Za sve vas koji volite provesti praznike u prirodi, Uskrs je savršena prilika za iskoristiti ugodno vrijeme i posjetiti jedan od najljepših europskih parkova na

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video