Postavke
kolačića

Popravak najoštećenijih dionica cesta koje su pod ingerencijom Ličko-senjske županije ulazi u završnu fazu

Ovih dana završeno je asfaltiranje najoštećenijih dionica cesta pod županijskom ingerencijom, čime je dodatno unaprijeđena prometna povezanost. Cesta od Smiljana prema Bužimu sanirana je u tri dionice u ukupnoj duljini od približno tri kilometra, te dionica kroz selo Mogorić u duljini od približno 900 metara, sada su potpuno obnovljene.

Radovi na županijskoj cesti Gornja Ploča-Mogorić, dugoj oko 1200 metara, nastavit će se u narednih 15 dana. 

Županijska uprava za ceste Ličko-senjske županije stoji kao nositelj radova, dok je izvođač renomirano poduzeće “Strabag”.

Financijska sredstava za predmetne radove osigurana su od strane Ministarstva mora, prometa i infrastrukture pod vodstvom ministra Olega Butkovića.

Danas su radove u Bužimu i Mogoriću posjetili zamjenik župana Ličko-senjske županije Milan Uzelac i ravnatelj Županijske uprave za ceste Ličko-senjske županije Luka Matijević, koji su izrazili zadovoljstvo dosadašnjim tijekom radova i istaknuli iznimnu važnost ovih projekata za lokalnu zajednicu.

Podijelite sadržaj
Play Video

LJETO U GRADSKOJ KNJIŽNICI SENJ

I ovo ljeto srijedom u srpnju družimo se na popularnim radionicama: „Srijeda za 5“ Dječjeg odjela Gradske knjižnice Senj. – Voditeljica: umjetnica Zrinka Ostović Uzrast:

Podijelite sadržaj

Ljetna škola na Grabovači

Na 10. po redu Ljetnoj školi na Grabovači prijavljen je rekordan broj djece – ukupno 44! Volonteri projekta “Zaštita prirode 5”, financiranog iz programa Europskih

Podijelite sadržaj
Play Video