Popularni Dejan Matić u Gospiću

Za sutrašnje – petak gostovanje popularnog srpskog pjevača Dejana Matića u poznatom gospićkom kafiću Hary vlada očekivano veliki interes , jer se radi o trenutno jednom od najpopularniji glazbenika u regiji čije pjesme sa puno ljubavni poruka obožavaju mladi.

SLIJEPI GLAZBENIK KOJI NE BI SVOJ ŽIVOT MIJENJAO NITI ZA ŠTO

Virtuoz je na klaviru i završio je nižu i srednju muzičku školu. Do sada je objavio 3 albuma, a trenutno radi na četvrtom. No, osim glazbenog dara Dejan Matić je uz svoga brata blizanca također pjevača Sašu Matića na estradi jedini slijep što posebno stvara emocije i osjećaje kod publike gdje god nastupa. O svom “križu” života rijetko govori. Naime, braća Matić su navodno rođeni kao zdrave bebe, kako je pisao  Dnevni Avaz i da su roditelji  zbog preranog rođenja morali smjestiti u inkubator u jednom zagrebačkom rodilištu gdje su, navodno zbog tuđe pogreške, nekoliko dana nakon rođenja oslijepjeli. Dejan Matić je jednom prilikom potvrdio da se radilo o nečijoj nepažnji, no tvrdio je da nikad nije istraživao što se točno dogodilo.

‘To je nepažnja. Sada, koga… Nisam išao u detalje i raspitivao se čija. Je li liječnik, je li medicinska sestra, nisam ulazio u to. Bilo je prijevremeno rođenje. A da je bila nepažnja, bila je’, rekao je popularni pjevač za  Telegraf. Još jedna priča koja prati braću Matiće je ona u kojoj se tvrdi da je se Saša mogao podvrgnuti operaciji koja bi mu vratila vid, no da to nije učinio zbog brata.

‘Ja tako ne volim što se godinama priča o toj temi da vi nemate pojma! Dvije najgore teme, one koje najmanje volim su – jesam li u svađi s bratom i što je bilo s mojim vidom. Moji prijatelji i ljudi koji su sa mnom u stalnom kontaktu znaju kako ja živim i znaju da ovaj život volim najviše na svijetu. Jesam li se ja liječio i kod koga sam se liječio, to je moja privatna stvar’, zaključio je.‘Živim normalno i ne bih dao ovaj život ni za što na svijetu’, dodao je.

Podijelite sadržaj