Postavke
kolačića

Posjetite Riječki karneval

Riječki karneval mnogima je najomiljenija manifestacija. Karnevalsko razdoblje u 2024. godini traje od 17.01. do 14.02.

Peto godišnje doba u Rijeci započelo je 17. 01. 2024., na blagdan sv. Antona.

Sinoć 19.01.2024. kraljica Riječkog karnevala 2024. godine je Sara Đukić iz karnevalske grupe Kirci Bribirci! Zamjenici gradonačelnika Goran Palčevski i Sandra Krpan odlučili su na kratko vrijeme gradsku vlast dati maškarama te su ključ Grada predali Meštru Sandiju i novoj Kraljici, čime je i službeno započelo peto godišnje doba.

Sljedeće subote 27.01.2024. sa svojim najmlađima posjetite Dječju karnevalsku povorku

Dječja karnevalska povorka je karnevalski događaj u kojem sudjeluju najmlađe generacije iz zemlje i inozemstva, kada rijeka mališana u raznobojnoj maškaranoj povorci preplavi riječki Korzo.
Bezbrojni likovi iz bajki i najljepša stvorenja iz mašte toga su dana glavna atrakcija Riječkog karnevala zbog kojih dolaze brojni posjetitelji iz cijelog svijeta.

Tijekom Riječkog karnevala 2024. očekuju nas brojni zabavni programi i kao i svake godine puno dobre zabave, plesa, unikatnih kostima, a na vama je da dođete i budete što želite.

Ajmo Ličani!

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video