Postavke
kolačića

Poslijeratni lički politički profiter: Žena je digla kredit i kupila 100 000 eura dionica Lavčević, Ja sam joj bio Jamac !

Darko Milinović, poslijeratni politički profiter i dalje na društvenim mrežama pojašnjava kako je supruga dok je bio visoki politički dužnosnik u vremenima najvećeg osuđenog političkog kriminalca Ive Sanadera kupila dionice tvrtke Lavčević iz Splita u vrijednosti tadašnjih 750 tisuća kuna, ili danas oko 100 tisuća eura. Milinović je početkom 2008.godine kao Ministar u Vladi RH u svoju Imovinsku karticu prijavio i vrijedne dionice od supruge.

Poslijeratni lički politički profiter koji je svojevremeno uzimao novac i iz Crnog fonda HDZ-a, svoje bivše stranke iz koje izbačen, u javnosti je o podrijetlu svoje milijunski stečene imovine u vrijeme bavljenja visokom politikom puno objašnjavao, pa je na red došle i vrijedne dionice supruge koje nikada javno nije spominjao nekadašnji Sanaderov ministar.

Da je priča zanimljivi svjedoče i nove tvrdnje Milinovića da je supruga digla kredit da bi kupila 100 000 eura dionica tada posve nepoznate tvrtke koja je kasnije postala poznata u javnosti zbog spora oko izgradnje bolnice u Zadru. Ja sam joj bio Jamac, tvrdi danas Milinović koji je svojevremeno kada je u javnosti branio svoju drugu stečenu milijunsku imovinu u vrijeme vladavine najvećeg poslijeratnog političkog profitera Ive Sanadera tvrdio je da je sam sebe prijavio USKOK-u, hoće li to učiniti i sa dionicama nije poznato.

www.slobodnalika.com, sve otkriva, sve pokriva

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskrs na Rivijeri Crikvenica

Opušten ambijent uz more, toplo proljetno sunce, neodoljivi mirisi i boje prirode koja se budi, ugodno društvo i dašak tradicije formula su za sjajan provod. 30.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video