Potpisan Memorandum o suradnji između Nacionalnog parka Plitvička jezera i korejskog zaštićenog područja “Jeju Volcaninc Island and Lava Tubes”

Dana 20.12.2023. potpisan je Memorandum o razumijevanju i suradnji između Javne ustanove Nacionalni park Plitvička jezera i korejskog zaštićenog područja pod zaštitom UNESCO-a „Jeju Volcanic Island and Lava Tubes” u hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Memorandum o razumijevanju i suradnji uz prisustvo Igora Kreitmeyera, ravnatelja Uprave za zaštitu prirode Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, potpisao je Tomislav Kovačević, ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera i Hee-Chan KIM, direktor Jeju Volcanic Island and Lava Tubes.

Suradnja uključuje razmjenu znanja i iskustava o očuvanju ovih svjetski poznatih i fascinantnih prirodnih područja, upravljanju posjetiteljima, održivom turizmu, prilagodbi na klimatske promjene te međusobnoj promociji parkova.

Više informacija pročitajte na: https://np-plitvicka-jezera.hr/potpisan-memorandum-o…/

📸 MINGOR

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

¸VRH Blaženka će tužiti Slobodnu liku

Darko Milinović, poslijeratni politički profiter početkom 2008.godine kao Ministar u Vladi RH u svoju Imovinsku karticu prijavio je uz drugo i Dionice Lavčević koje je tada posjedovala njegova

Podijelite sadržaj

Balet na velikim visinama Brinja

Brinje je naselje u sjeverozapadnom dijelu Like te općina u Ličko-senjskoj županiji, smještena u Brinjskom krškom polju u sjeverozapadnom dijelu Gackog polja u brinjskoj zavali,

Podijelite sadržaj
Play Video