Postavke
kolačića

Potpisan ugovor o uređenju 285 m2 poslovnog prostora u potkrovlju Razvojnog centra Ličko-senjske županije

Danas je u prostorijama Ličko-senjske županije potpisan Ugovor s odabranim izvođačem radovima na uređenju dijela prostora koji se nalazi u potkrovlju zgrade Razvojnog centra Ličko-senjske županije, a sve u cilju stavljanja istoga u funkciju te prilagođavanja novim potrebama rada Županijskih ustanova i poduzetnika.

U novouređenim prostorijama u ukupnoj površini od 285 m2, bit će smještena sofisticirano opremljena multifunkcionalna dvorana koja će služiti za potrebe Ličko-senjske županije kao Županijska vijećnica za održavanje Županijskih skupština Ličko-senjske županije na koji način će Županija nakon 30 godina postojanja napokon imati svoju vijećnicu, a ista će se koristiti i za potrebe rada Centra za mlade Ličko-senjske županije te za ostala događanja vezana uz rad Razvojnog centra, za potrebe razvoja poduzetništva, kao i za potrebe ustanova kojima je Županija osnivač.

Ujedno će se u prednjem dijelu prostora urediti i pet uredskih prostorija kojima će upravljati Razvojni centar u cilju poboljšanja ponude i kvalitete pružanja usluga za rad razvojnih institucija i poslovnog sektora.

Potpisivanju Ugovora prisustvovali su ravnatelj Razvojnog centra Ličko-senjske županije Mile Milković te pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, pomorsko dobro i promet Ana Rukavina Stilinović, dok su ugovore međusobno potpisali župan Ličko-senjske županije Ernest Petry te u ime izvođača radova, direktor poduzeća Rebako d.o.o. Zoran Tkalec.

Ukupna vrijednost radova iznosi 67.442,50 EUR s PDV-om, dok se dovršetak istih očekuje do 1. rujna ove godine, nakon čega će se pristupiti opremanju prostora s adekvatnim namještajem i sofisticiranom informatičkom opremom.

Nakon potpisivanja ugovora, prisutni su obišli prostor Razvojnog centra u kojemu će se provesti navedeni radovi.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video