Potpisan ugovor o uređenju 285 m2 poslovnog prostora u potkrovlju Razvojnog centra Ličko-senjske županije

Danas je u prostorijama Ličko-senjske županije potpisan Ugovor s odabranim izvođačem radovima na uređenju dijela prostora koji se nalazi u potkrovlju zgrade Razvojnog centra Ličko-senjske županije, a sve u cilju stavljanja istoga u funkciju te prilagođavanja novim potrebama rada Županijskih ustanova i poduzetnika.

U novouređenim prostorijama u ukupnoj površini od 285 m2, bit će smještena sofisticirano opremljena multifunkcionalna dvorana koja će služiti za potrebe Ličko-senjske županije kao Županijska vijećnica za održavanje Županijskih skupština Ličko-senjske županije na koji način će Županija nakon 30 godina postojanja napokon imati svoju vijećnicu, a ista će se koristiti i za potrebe rada Centra za mlade Ličko-senjske županije te za ostala događanja vezana uz rad Razvojnog centra, za potrebe razvoja poduzetništva, kao i za potrebe ustanova kojima je Županija osnivač.

Ujedno će se u prednjem dijelu prostora urediti i pet uredskih prostorija kojima će upravljati Razvojni centar u cilju poboljšanja ponude i kvalitete pružanja usluga za rad razvojnih institucija i poslovnog sektora.

Potpisivanju Ugovora prisustvovali su ravnatelj Razvojnog centra Ličko-senjske županije Mile Milković te pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, pomorsko dobro i promet Ana Rukavina Stilinović, dok su ugovore međusobno potpisali župan Ličko-senjske županije Ernest Petry te u ime izvođača radova, direktor poduzeća Rebako d.o.o. Zoran Tkalec.

Ukupna vrijednost radova iznosi 67.442,50 EUR s PDV-om, dok se dovršetak istih očekuje do 1. rujna ove godine, nakon čega će se pristupiti opremanju prostora s adekvatnim namještajem i sofisticiranom informatičkom opremom.

Nakon potpisivanja ugovora, prisutni su obišli prostor Razvojnog centra u kojemu će se provesti navedeni radovi.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj

110.godina Cerovačkih špilja

Prije 110 godina, na području južnog Velebita, otkrivene su Cerovačke špilje.Otkrivene su prilikom radova na izgradnji Ličke pruge koje je predvodio inženjer Nikola Turkalj. Park

Podijelite sadržaj
Play Video