Postavke
kolačića

Potpisani ugovori između Grada Gospića i tri vrlo važna subjekta u području zaštite ljudi i imovine

U redu gradonačelnika Karla Starčevića potpisani su Ugovori o doznaci financijskih sredstava iz gradskog proračuna i to za Gradsko društvo  Crvenog križa Gospić, HGSS Stanicu Gospić i Vatrogasnu zajednicu Grada Gospića. Realizacijom potpisanih ugovora Gradskom društvu Crvenog križa doznačit će se 80.297,00 eura, HGSS-u Stanici Gospić 9.291,00 eura, a Vatrogasnoj zajednici iznos od 6.637,00 eura. Sva sredstva namijenjena su za redovnu vatrogasnu i spasilačku  djelatnost, te za redovnu djelatnost Crvenog križa koja je usmjerena na pomoć starijem i nemoćnom stanovništvu, službu traženja, zaštitu i promociju zdravlja, dobrovoljno darivanje krvi. 

Gradonačelnik Starčević zahvalio se svima na iznimnoj suradnji svih prethodnih godina i istaknuo želju da se ta suradnja i dobra praksa nastave i u 2023. godini, što je potpisivanjem ovih ugovora već i započeto.

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video