Postavke
kolačića

Povijesna postignuća predvođena premijerom Andrejom Plenkovićem, jamac su pobjede na parlamentarnim izborima koja će označiti početak povratka HDZ-a kući, povrataka u Ilok, Županju, u Vukovar.

Iz Grada heroja dolaze slike sjajne pobjedničke atmosfere i zajedništva. Vukovar je večeras ponovno bio plav, a sudeći po sve većem entuzijazmu i novoj snazi koja svakodnevno raste, takav će ostati i poslije svih izbornih procesa koji su pred nama.

Nakon Vrbanje i sada Vukovara, potpuno je jasno kako je održavanje proširenih sjednica Županijskog odbora HDZ-a u različitim gradovima i općinama naše županije pun pogodak.

– Stalan rast gospodarstva, povećanje plaća i mirovina, provedba važnih infrastrukturnih projekata ključnih za daljnji razvoj svih hrvatskih regija, ulaganja u Hrvatsku vojsku, subvencionirane cijene energenata, sve su ovo nepobitne činjenice pred kojima oporba nema nikakve šanse i koje će rezultirati velikom pobjedom na predstojećim parlamentarnim izborima – složni su bili svi govornici koji su se obratili brojnim članovima u večeras „pretijesnoj“ velikoj dvorani hotela Lav.

Snažne poruke sigurnosti i stabilnosti politike Hrvatske demokratske zajednice posebno su naglasili vršitelj dužnosti predsjednika Županijskog odbora stranke Ivan Bosančić i predsjednik vukovarskog HDZ-a Nikola Mažar.

▶️Ivan Bosančić – odlučno ćemo tražiti povjerenje građana kako bi nastavili voditi Hrvatsku i u trećem mandatu u kojem želimo naše gradove i našu županiju vratiti na mjesto na kojem se trebaju nalaziti, rame uz rame sa svim razvijenim hrvatskim gradovima i županijama.

▶️Nikola Mažar – povijesna postignuća i rezultati Vlade RH predvođene premijerom Andrejom Plenkovićem, jamac su pobjede na parlamentarnim izborima koja će označiti početak povratka HDZ-a kući, povrataka u Ilok, Županju, u Vukovar. Vukovarsko-srijemska županija ponovno će se plaviti kao nekad

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskrs na Rivijeri Crikvenica

Opušten ambijent uz more, toplo proljetno sunce, neodoljivi mirisi i boje prirode koja se budi, ugodno društvo i dašak tradicije formula su za sjajan provod. 30.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video