Postavke
kolačića

Povodom praznika rada te blagdana sv. Josipa u NP Krka posjetiteljima podijeljene tisuće sadnica lavande, lovor višnje i graha

Danas su u Nacionalnom parku Krka u organizaciji Šibensko-kninske županije povodom praznika rada 1. svibnja te blagdana svetog Josipa tradicionalno podijeljene tisuće porcija graha i tisuću sadnica lavande i lovor višnje koje su osigurale Hrvatske šume.

Druženju s tisućama posjetitelja i dijeljenju sadnica i graha nazočili su župan šibensko-kninski Marko Jelić, župan ličko-senjski Ernest Petry, predsjednik Uprave Hrvatskih šuma Nedjeljko Dujić te gradonačelnik Grada Skradina Antonijo Brajković, kao i ravnateljica NP Krka Nella Slavica.

Među brojnim posjetiteljima i ravnateljima nacionalnih parkova u RH, događaju su nazočili i ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan te ravnateljica za robne zalihe u ministarstvu gospodarstva Anja Bagarić.

Podijelite sadržaj
Play Video

Od petka započinje Brinjsko ljeto!

Pridružite nam se u petak 05. srpnja na dobro poznatom mjestu zvanom Pista na projekciji animiranog filma Richard the stork. I ne zaboravite ponesti dekicu

Podijelite sadržaj
Play Video