Postavke
kolačića

Poziv za prijavu na kreativnu radionicu Arty Party 2!

Ukoliko imaš između 11 i 30 godina i želiš sudjelovati na likovnoj radionici stvarajući uz druženje s kreativcima i naše udruge, pridruži nam se 20.7.2024. u dvorištu Pučkog otvorenog učilišta „Dr. Ante Starčević” Gospić, Galerije LU.

Na radionici ćete naučiti što je Land Art i kako se stvaraju likovna djela pomoću materijala koji se mogu pronaći u prirodi. Land Art kroz umjetnost otkriva i pitanja vezana za našu brigu o okolišu u kojem živimo.

Pridruži nam se u otkrivanju prirode gdje mašta stvara čaroliju .

Datum: 20.7.2024.

Lokacija: Dvorište POU Gospić

PRIJAVE putem linka:

https://docs.google.com/…/1-MsEfyHUWta0WuB6YN1ULmi…/edit

Termini radionice:

– od 10:00 do 13:00 – ukoliko imaš do 15 godina

– od 15:00 do 18:00 – ukoliko imaš 16 i više godina

Nije potrebno nikakvo predznanje, samo dobra volja! Možeš sa sobom ponijeti zanimljiv materijal koji možeš naći u svom okruženju: lišće, grančice, štapiće, kamenčiće, sjemenke, rižu, grah, bilo što što bi bilo zgodno za kreativnu slagalicu.

Prijavi se i postani dio naše kreativne avanture!

Izvor: Likovna udruga “Lika” Gospić

Podijelite sadržaj
Play Video

Ljetni koncerti u Novalji!

Bogat i raznolik glazbeni program očekuje vas u srpnju u Novalji. 14.07.2024. (nedjelja) MAJA ŠUPUT, Riva Metajna, 21:00h 16.07.2024. (utorak) GIULIANO &DIKTATORI, Ruža Vjetrova, Novalja,

Podijelite sadržaj

Film “Seoba mačaka s Karpata”

Prvo javno prikazivanje filma o provedbi LIFE Lynx projekta u Hrvatskoj bit će – Gorski kotar, srce dinarske populacije risa! Film “Seoba mačaka s Karpata”

Podijelite sadržaj

U subotu 4. večer folklora u Širokoj Kuli

Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo “Široka Kula” organizira 4. večer folklora u Širokoj Kuli koja će se održati u dvorištu Područne škole u subotu 13.srpnja s početkom

Podijelite sadržaj
Play Video