PREDSTAVLJANJE Profesorica Anela Serdar Pašalić HDZ-ova zamjenica gradonačelnika sa stilom : vjerujem u Gospić, grad sa stilom i grad sa Stilom !

Ususret lokalnim izborima u gradu Gospiću,  zahvalna na ukazanom povjerenju od našeg kanadidata  Marija Stilinovića, potpori  GO HDZ-a  , predstavljam vam se  kao kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Gospića, istaknula je u uvodu svoje kandidature za zamjenicu gradonačelnika Gospića poznata i priznata gospićka profesorica Anela Serdar Pašalić. Tko je vaša kandidatkinja?, zapitala se za govornicom Anela na svome predstavljanju. Dugi niz godina kao rođena Gospićanka s posebnom privrženošću i ljubavlju prema svom gradu , vratila sam se po završetku studija u Gospić i od tada sam aktivno uključena u svim vidovima obrazovnog, kulturnog, predstavničkog te političkog djelovanja – započetog u studentskim danima u Zagrebu  učeći s istinskim začetnicima i vođama naše stranke. Aktivno participiram u političkom životu našeg grada, upoznata sam sa svim problemima lokalne zajednice, poznajem način funkcioniranja lokalne uprave i samouprave i  stoga svojom kandidaturom odlučno podržavam  našeg budućeg gradonačelnika..

Spomenutim dugogodišnjim političkim iskustvom kao i osobnim i profesionalnim razvojem, uspjesima i rezultatima, a svjesna svakodnevnih izazova, odricanja, velike odgovornosti, jamčim vam zajedno s našim budućim gradonačelnikom potpunu predanost, istaknula je Serdar Pašalić navodeći da su ” temeljne vrijednosti našeg sadašnjeg i budućeg  uspjeha : stečeno znanje i ulaganje u znanje međusobno uvažavanje, čestitost, hrabrost i poštenje, tolerancija i znatiželja, odanost i domoljublje.Pred nama je novo razdoblje odgovornosti koje nas uvjerava da smo upravo dali sebe onda kad se suočavamo s velikim zadatkom i mijenjamo svoju životnu svakodnevicu, dodala je Anela ističući kako su svi izazovi pred kojima stoje su stvarni, ozbiljni i brojni.Zajedno ćemo ih prevladati.Danas smo ovdje jer želimo jedinstvo, zajedništvo, ne nesložnost i ne sukobe.  Želimo razvoj, boljitak i stabilnost  u svim vidovima života i rada našega grada. Mi ćemo ustrajati na obećanjima koja ćemo realizirati, dodala je Anela Serdar Pašalić navodeći prednosti nad druge.

Vizija kandidata HDZ-a je Gospić sa stilom

Zajedništvo, znanje i uvažavanje svih! Kada udružimo svoje stvaralačke sposobnosti u smislu postizanja zajedničkog cilja, uz veliku odvažnost i odlučnost, uspjeh je zajamčen.

Naši ljudi to imaju i to je naša najveća snaga jer pripadamo, danas kao čelnici stranke drukčijem HDZ – u, kojega je bilo teško istrgnuti iz poznatih okova i isprofilirati ga u otvorenu i vama odanu stranku čije ćete vrijednosti i kandidate, vjerujem prepoznati i podržati.

Vizija grada:

Naša snaga  su naši ljudi, upravo vi, drage naše Gospićanke i Gospićani, naša djeca , naši mladi kao i sve ostale dobne skupine. Želja nam je da naš grad bude u potpunosti prepoznatljiv, moderan, transparentan i konkurentan. Na tome tragu gradit ćemo našu budućnost.Sve što je dobro i kvalitetno učinjeno do sada za naš grad, treba cijeniti i odgovarajuće vrednovati te nastaviti dalje  –  kvalitetno, brzo , djelotvorno i  učinkovito.

Čuvat ćemo našu baštinu, naše izvorno ličko nasljeđe i uz ostale vrijednosti  iskoristiti isto u razvojnom smislu.

Nećemo odustati i pokolebati se , upravo iz razloga jer našoj djeci ostavljamo vrijedno naslijeđe kao i svim budućim naraštajima.

Moramo mudro koristiti vrijeme koje nam je dano i uvijek trebamo znati da je svaki trenutak savršena prilika kako bismo učinili  nešto dobro, vjerujem u Gospić, u grad sa stilom i grad sa Stilom!, zaključila je Serdar Pašalić.

Podijelite sadržaj