Postavke
kolačića

Prijem sportaša u Gradskoj upravi

Gradonačelnik Grada Novalje Ivan Dabo, zajedno sa suradnicama, Margaretom Škunca Čepulo i Teom Vidas primio je članove Taekwondo kluba Novalja koji su nedavno osvojili vrijedne nagrade na prvenstvu Hrvatske u taekwondo-u.

Tom prigodom gradonačelnik se zahvalio Savezu sportova Grada Novalje na uspješnoj koordinaciji i suradnji te naglasio kako će Grad i dalje pružati podršku svim sportašima u novim projektima i da s još više zanosa i upornosti idemo zajedno u nove pobjede.

Nazočnima se obratio i predsjednik Taekwondo kluba Novalja Marin Badurina-Tomić istaknuvši kako će Hrvatska biti domaćin Svjetskog prvenstva u taekwondo-u 2025. godine.

Prijemu su bili nazočni i Budimir Peranić, dobitnik nagrade LSŽ za životno djelo u sportu, Sanjin Trcol, trener Taekwondo kluba Novalja i Klaudia Bokan, tajnica Saveza sportova Grada Novalje.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

U Udbini otvoren Srpski kulturni centar

SRPSKO narodno vijeće (SNV) svečano je otvorilo Srpski kulturni centar (SKC) Udbina, centralnu kulturnu (manjinsku) instituciju za taj dio Like, jedan od 40-tak sličnih projekata

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video