Prijem za zvijezde Survivora

U prostorijama Ličko-senjske, ličko-senjski župan Ernest Petry i zamjenica župana Jasna Orešković Brkljačić primili su sudionike nedavno okončanog reality natjecanja Survivor odnosno pobjednicu showa Antoniu Ivić, Lea Cvetkovića, Filipa Đorđievskog i Anđelu Ćaćić, natjecateljicu koja dolazi upravo s područja Ličko-senjske županije točnije Ličkog Osika, koja je ujedno bila i jedina kandidatkinja iz Like u natjecanju u kojemu su sudjelovali kandidati iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Razgovor je vođen u ležernoj atmosferi, pri čemu su se domaćini zanimali za neke detalje ovog popularnog showa. Župan Petry je pri tome iznio neke prijedloge.

-Volio bih da nešto na tragu reality Survivor vaša ekipa pokrene u našoj županiji. Dovoljno je reći da imamo najljepšu planinu na svijetu, naš Velebit. Tu su i Plitvička jezera, rijeke Gacku i Liku, kao i mnoštvo zaštićenih područja. Mi ćemo vam u mnogim situacijama biti suport i širom otvoriti vrata.

U brendiranju županije treba spomenuti i našu tradicijsku izložbu „Jesen u Lici”, mnoge sportske događaje u svim našim gradovima i općinama, brojne adrenalinske sadržaje i općenito mnoge posebnosti Ličko-senjske županije, kazao je župan Ernest Petry te taksativno nabrojao mnoga natjecanja i događaje koji se u novije vrijeme realiziraju na ovim prostorima.

Gosti su se zahvalili na prijemu i ponudama koje svakako imaju jako uporište u najvećoj i najljepšoj hrvatskoj županiji, posebno kada su u pitanju adrenalinski sadržaji te su izrazili izniman interes za daljnju suradnju i djelovanje kroz događanja sličnog karaktera na području Ličko-senjske županije.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Jurjevo pred zalazak sunca

Malo selo Sveti Juraj ima oko 1000 stanovnika i udaljeno je 9 km od mjesta Senj, najbližeg većeg grada. Dijelovi koji čine mjesto Sveti Juraj

Podijelite sadržaj
Play Video